SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Litomove Rabattkod & Erbjudanden! - www.litomove.se/

Butik RSS

Litomove Litomove är ett nyponpulver som hjälper dig att behålla rörliga och hälsosamma leder. Produkten säljs både som kapslar och pulver. I Litomove-shoppen köper du denna produkt i flera olika förpackningar direkt på nätet. Du får alltid 12 veckors nöjd-kund garanti så skulle produkten inte passa dig får du pengarna tillbaka.

Dessutom fri frakt på beställningar över 500 kr.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

MÅBRA-BEHANDLING på köpet (värde 450kr)

Fri frakt över 400kr

Köp Litomove nyponpulver direkt på nätet
Litomove är ett nyponpulver för att bibehålla rörliga och hälsosamma leder. Det är inte ett läkemedel utan klassificeras som kosttillskott. Pulvret tillverkas av Orkla Health AB. I Litomove-shoppen kan du köpa pulvret direkt på nätet och få det hemskickat till dig.  Denna produkt har under mer än tio års tid och i över 20 länder använts av kunder för att bibehålla rörliga och funktionell leder. Förutom på nätet går det att köpa i hälsokostaffärer och på apotek. Litomove är nu ett ännu bättre pulver och istället för sex kapslar behövs bara tre kapslar om dagen. Genom forskning och en nya patentsökta tillverkningsprocess behöver man alltså numera endast en halverad dagsdos av Litomove. Enda sättet för dig att avgöra om Litomove hjälper just dig är att köpa och prova. När du köper hos Litomove.se får du en nöjd kund-garanti som varar i tolv veckor.

I Litomoves webbshop väljer du om du vill köpa nyponkapslar eller nyponpulver som båda finns i flera olika förpackningar. Hemsidan innehåller också utförlig information om produkten, kundreferensaer och annan ledrelaterad nyttig information. Pulvret tillverkas av vilt växande strandnypon. De som provar Litomove får pengarna tillbaka efter 12 veckors användning, om man inte är nöjda med produkten. Du skickar bara ditt inköpskvitto med namn, adress, telefonnummer, bank, clearing- och kontonummer till dem och får pengarna tillbaka.

Fri frakt över 500 kr
Hos Litomove betalar du säkert genom Klarna. Du betalar i efterhand mot faktura men kan också betala med kort genom Klarna Online. Man får fri frakt på beställningat över 500 kr. Annars kostar frakten 29 kr. Alla varor i butiken finns i lager och skickas snabbt med Posten Nord. Normal leveranstid är 3-4 arbetsdagar till ditt utlämningsställe. Du har alltid fjorton dagars ångerrätt. Kom dock ihåg att för kosttillskott, hygienartiklar och förbrukningsartiklar gäller inte ångerrätten om förpackningen är bruten.

Har du frågor om produkten eller av annan anledning vill komma i kontakt med kundservice så ringer du Orkla Health på telefonnummer: 0771-99 88 11. Det går också bra att skriva e-post till adress: konsumentkontakt@orklahealth.se. Kundservicen har öppet vardagar mellan kl. 13:30-16:00.

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

10 % rabatt på Litomove kosttillskott med rabattkod

10 % rabatt med Litomove rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se