SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Lociloci Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.lociloci.com/

Butik RSS

Lociloci Med Lociloci kan du alltid ta reda på var dina barn, din fru, din man eller dina vänner är någonstans med hjälp av modern geo-positionering som stöds av de allra flesta mobiltelefoner.

Lociloci visar var dina nära och kära är. Du behöver inte längre vara orolig när din 8-åring ska cykla på upptäcktsfärd eller tonåringen ska på fest, du kan alltid snabbt få reda på var de är någonstans. Ska du ringa en god vän men vet inte om personen har gott från jobbet eller undrar du om någon av dina vänner finns i närheten för en fika? Med Lociloci kan du enkelt se det!

Du behöver ingen GPS, ingen speciell app eller särskilda inställningar. Allt du behöver är ett Lociloci-konto och en telefon eller dator.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Håll koll på dina nära och kära från 39 kr i månaden

Lociloci är ett svenskt företag som grundades 2007. Med hjälp av modern geo-positionering kan du enkelt se var dina nära och kära befinner sig!

Det är tre steg för att komma igång med Lociloci. Först behöver du registrera dig. När du har ett konto kan du lägga till vänner och familj som du vill kunna se med Lociloci. För att du ska få se deras position måste de godkänna att du ska se deras position. Det gör de genom att svara på det sms som Lociloci skickar till dem som du vill lägga till bland dina vänner. Självklart kostar det inget för dina vänner att vara med på din positioneringslista. När de godkänt kan du se dem på din Lociloci-karta!

För att använda Lociloci behöver du ingen GPS, speciell app eller särksilda inställningar. Det räcker med en dator, smartphone eller surfplatta. För att lägga till en vän behöver vännen ha en smartphone.

Lociloci har utsetts till en av Sveriges snabbast växande teknologiföretag 2012 av Deloitte.

Hos Lociloci har du har 14 dagars öppet köp, ingen startavgift och det finns ingen uppsägningsavgift.

Hos Lociloci har du fri användning. Det innebär att du kan positionera alla dina vänner hur många gånger som helt utan någon extra kostnad!

Betala kan du göra med VISA, MasterCard/Eurocard eller faktura.

Har du frågor kan du alltid kontakta Lociloci support via ett kontaktformulär på https://www.lociloci.com/se/support/. Där får du svar inom 4-5 arbetsdagar.

Följ Lociloci på Facebook och Twitter för spännande erbjudanden!
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

10 kr rabatt för dig som har 3-abonnemang

Håll koll på dina nära och kära från 39 kr i månaden

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se