SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Loopia Kampanjkod & Erbjudanden! - www.loopia.se/

Butik RSS

Loopia Loopia är ett av Sveriges största webbhotell och har bl.a. fått utmärkelser som ”Ett av Sveriges mest populära webbhotell” i tidningen Internetworld. De har bedrivit sin verksamhet sedan 1999 och har idag total 27 st anställda på kontor i Sverige och Serbien.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Driv en internetbutik för endast 84/mån

Domännamn från endast 99 kr/st

Google Adwords Värdecheck – upp till 750 kr – på köpet!

Hos Loopia kan du snabbt komma igång med din hemsida
Loopia erbjuder ett enkelt sätt att skapa sin hemsida snabbt och enkelt utan några förkunskaper. Du skapar i tre enkla steg med Loopias Sitebuilder. Programmet har enklar funktioner som dra och släpp och moduler till sociala medier. Om du är nyfiken kan du prova att skapa en hemsida hos Loopia helt gratis.

Webbotell och domän hos Loopia
Loopia är Sveriges främsta leverantör av domännamn. Du kan ha hur många domännamn du vill i samma konto. Låga priser tillsammans med lättanvända tjänster gör Loopia till det självklara valet. När du behöver ett webbhotell kan du välja mellan olika alternativ beroende på dina behov. Loopia erbjuder lösningar för privatpersoner och företag. Webbhotellspaketen hos Loopia ger dig många möjligheter till låga priser. Dessutom är det fri support 365 dagar/år.

Vill du öppna en webbutik är det precis lika enkelt som att skapa en hemsida med Loopia. Du kommer enkelt igång på fem minuter med Loopias snygga webbutik.

Värdecheck från Google
Loopia samarbetar med Google och alla webbhotellskunder får en rabattkupong för Google Adwords. Det ger dig möjlighet att kicka igång din hemsida.

Loopia support alla dagar året runt
Kundservicen hos Loopia är öppen alla dagar och du kan få hjälp med allt som rör ditt konto. Du kanske vill ändra något i ditt konto eller lägga till en tjänst. Du kan välja att ringa eller skicka e-post.

Hur du beställer tjänster hos Loopia
Loopias hemsida lättnavigerad. Redan på första sidan kan du påbörja din beställning. Det finns också en överblick över vad som är aktuellt, nyheter och eventuella erbjudanden.

Så här enkelt beställer du tjänster från Loopia
Hos Loopia betalar du dina tjänster bankkort eller faktura. Loopia ingår i Vismakoncernen och du kan känna dig trygg med att bli kund hos Loopia.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

.se domäner för 9 kronor styck!

20-40% rabatt på webbhotell

Fri startavgift + 10% rabatt på Webbhotell

20 % rabatt på Loopia VPS Service

Black Friday hela veckan hos Loopia – 5:- Domännamn

GAAALET! Hemsida och .SE-domän 39 kr/mån

Hemsida för endast 84 kronor i månaden

Domännamn från endast 15 kr

.NU-domäner för endast 15 kr/st

VPS för endast 15 kr/mån

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se