SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Microsoft Store Rabattkoder & Erbjudanden! - www.microsoftstore.se

Butik RSS

Microsoft Store Microsoft Store erbjuder bland annat:
- Det senaste utbudet av programvaruhämtningar
- Enkel betalning med kredit-/kontokort
- Högsta säkerhetsstandard under beställningen
- Säker betalning med certifierade Payment Card Industry Data
Säkerhetsstandard (PCI DSS)

Få tillgång direkt:
I Microsoft Store kan du välja att bekvämt hämta produkterna på en gång. Varför vänta när du kan få produkten i dag?

Back to School Promotion på svenska Microsoft Store Portal!. Erbjudandet gäller för studenter som köper Office Home och studenter som ändrar en av de tre licensnycklarna till Office Academic version, vilket gör att dem kan ta emot produkterna Outlook, Publisher och Access gratis

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Studenterbjudanden – minst 10% rabatt!

Fri Frakt – Fri Retur – Fri Support hos Microsoft Store

Microsoft Store Sverige på nätet
Microsoft.se är bland annat Microsofts nätbutik och efterföljaren till Windows Marketplace. Här köper du Microsofts populära produkter på nätet. Sajten drivs och ägs av Microsoft, vilka kanske inte behöver närmare presentation, men de bedriver i alla fall handel av datorer, programvara och hemelektronik. I Microsoft Store köper du såväl hård- som mjukvara som Windows-produkter, Office-produkter, Surface plattor och Xbox. På sajten hittar du också information om Microsofts olika tjänster så som Outloook, Skydrive-molnlagring, Skype, MSN Sverige och Bing.

Websajten är också fullmatad med annan information för att förbättra konsumenternas köp-upplevelse och göra det lättare att fatta informerade beslut om vilken dator och programvara som passar just dig och dina behov. Du hittar såväl utförliga instruktioner som enkla självstudieguider samt utvecklad support såväl före som efter ditt köp. Sajten kan först kännas överväldigande att använda för dig som inte redan är ett data-proffs och det är lätt att förlora sig i all den information som finns. Man upptäcker dock snabbt att det är enkelt att följa olika trådar och att all information presenteras på ett lättförståeligt och tilltalande sätt.

Microsoft Corporation startades 1975 i Albuquerque New Mexico och är företaget som gjort en av dess grundare Bill Gates till världens idag rikaste person med en förmögenhet på svindlande ca 72.7 miljarder dollar. Namnet Microsoft är kort och gott en förkortning av Micro Computer Software. Företaget är idag ett multinationellt företag baserat i Redmond Washington State, med ca 90 000 anställda världen över. De båda Microsoft produkterna Microsoft Windows och Microsoft Office är båda helt dominerande på persondatormarknaden.

När du då väl kommit så lång att du är beredd att köpa går du in via länken Store och navigerar sedan enkelt vidare utifrån kategorierna: Surface, Office, Windows, Xbox och Övrigt. Microsoft har alltid fri frakt, fria returer och fri support. Ditt inköp betalar du med Visa, Mastercard, American Express eller genom PayPal. Behöver du hjälp med ditt inköp kan du kontakta Microsoft Store på telefon: 020 120 32 05, mån-fre kl. 08.30.17.00.

Vill du ha mer kontakt med Microsoft och dess användare finns på sajten flera forum och bloggar att följa. Microsoft finns naturligtvis också på Facebook och andra sociala media både som företag och i formen av deras olika produkter. Föredrar du att läsa på svenska har även Microsoft Sverige en egen Facebook sida, egen Twitter feed och egen nyhetsblogg.

Elektronisk överföring eller fri frakt
Microsofts mjukvara är direkt hämtningsbar från sajten. Andra produkter får du fri frakt på i hela Sverige. Normal leverenstid varierar mellan 7-10 dagar. Ångerrätt på 14 dagar gäller och Microsoft står för returen.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Black Weekend 50% rabatt hos Microsoft Store

Köp Microsoft Surface Pro 4 – få hörlurar värda 1859 kronor på köpet

1200 kr rabatt på Surface Pro 3

Black Friday-rea på tillbehör till Xbox One och Xbox 360

100 kr rabatt på XBox One Fifa 16 paket + 1 år EA Access

Köp Surface Pro 3, få fodral utan extra kostnad.

300 kr rabatt på Surface 2 startpaket

Köp Xbox 360 250 GB FIFA 14-paket och få en värdecheck på 400 kr

20 % rabatt på Xbox 360 Gamer Bundle

Förbeställning av Surface Pro 3 nu tillgänglig

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se