SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Mini in the Box Rabattkoder & Erbjudanden! - www.miniinthebox.com/sv/

Butik RSS

Mini in the Box MinintheBox är en webbshop som möjliggör för dig som konsument att handlar direkt från Kina. Skippa alla fördyrande mellanhänder och shoppa samma produkter till oslagbara priser via miniinteBox. De har ett enormt utbud av apple tillbehör, samsung tillbehör, gadgets, datortillbehör, modeaccessoarer, kläder, belysning och mycket mer. Dessutom har de alltid mycket fina kampanjer med nedsatta priser.

Fri frakt till Sverige och expressfrakt mot avgift.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fri frakt till hela världen

Flashförsäljning – rea hos Mini in the Box

Oslagbara priser på allt från IPhone-tillbehör till smycken
MiniintheBox är en one-stop shop som levererar prylar, presenter och elektronik till oslagbara priser direkt från Kina. Produkterna levereras snabbt direkt från tillverkarnas lager. Varför köpa från återförsäljare när du via MiniintheBox kan köpa direkt från källan till de bästa priserna? Dessutom har du möjlighet att få fri frakt ända till Sverige oavsett hur stor eller liten ordern är.

Webbshoppen är lätt att navigera trots det enorma utbudet och det är lätt att registrera sig som användare. Shoppa kategorier som kläder, heminredning, elektronik, smycken, datorer och många fler. MiniintheBox är oslagbara både när det gäller utbud och priser på accessoarer till din telefon, surfplatta och dator. Du shoppar på numer på svenska och får priser i svenska kronor. Klicka sedan bara på den artikel du vill ha och lägg den i din kundvagn. Din varukorg kommer hela tiden att hållas uppdaterad.

Fri frakt
Mini in the Box accepterar alla större kredit- och betalkort och dessutom kan du betala med Paypal. Betalningarna är säkra genom världsledande VeriSign. Leveranstiden är något längre än många är vana vid. Det kan ta 15-30 dagar hela vägen om du väljer fri frakt alternativet. Det är viktigt att vara medveten om detta om du handlar presenter så att du beställer i god tid. Har du bråttom går det dock att få express frakt mot en avgift.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Upp till 80% rabatt på elektronik!

65 kr rabatt över 609 kr med MiniintheBox rabattkod

66 kr rabatt över 669 kr – Mini in the Box rabattkod

Back to School – 47 kr rabatt på köp över 430 kr med MiniintheBox rabattkod

190 kr rabatt över 1910 kr med Mini in the Box rabattkod

143 kr rabatt över 1242 kr – Mini in the Box rabattkod

47 kr rabatt över 478 kr med Mini in the Box rabattkod

95 kr rabatt över 955 kr med Mini in the Box rabattkod

286 kr rabatt över 2865 kr med MiniintheBox rabattkod

76 kr rabatt över 669 kr med MiniintheBox rabttkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se