SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Misco Rabattkoder & Erbjudanden! - www.misco.se

Butik RSS

Misco Med över 40 års erfarenhet och ett sortiment med över 150 000 produkter inom data och hemelektronik är Misco en av Europas största leverantörer av IT-produkter till företag, privatpersoner och offentlig förvaltning.

Som en del av den världsomspännande koncernen Systemax gör de mycket stora inköp, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda unika kampanjer med mycket attraktiva priser. Du kan välja om du vill se priserna på deras produkter med eller utan moms.

Hos Rabatt.se hitta du det senaste Misco kampanjkod, Misco Rabattkod, Kampanjer, Rea & fraktfritt erbjudande

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Spara på refurbished!

Fri frakt på köp över 2500 kr

Hela fyndlistan hos Misco – datorer, tillbehör m.m. till sänkta priser!

Internationell jätteaktör inom IT


Misco är en av branschens största aktörer inom IT-produkter för såväl privatpersoner som företag. Man är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat. Sedan 1998 är Misco AB ett helägt dotterbolag till Systemax, som är ett globalt distanshandelsföretag i IT-branschen med en koncernomsättning på motsvarande ca 25 miljarder SEK.


Gå in på Misco.se och shoppa datorer, surfplattor, bildskärmar, telefoni m.m. Du hittar hela produktmenyn på vänster sida på hemsidan. Man har verkligen allt inom IT från alla varumärken inom branschen som bland annat Canon, Lenovo, HP, Apple, Dell o.s.v. För dig som gillar att fynda missa inte avdelningen med refurbished produkter och "Fyndlistan". I den senare avdelningen sparar du mycket pengar och får dessutom alltid fri frakt på alla produkter. Det gäller dock att slå till för produkterna går fort i denna avdelning. På hemsidan hittar du också de senaste kampanjerna.

Fri frakt över 2500 kr


Hos Misco betalar du med Visa eller Mastercard eller mot Klarna faktura. Man har Trygg e-handels certifiering och man är Norton Secured. Man skickar med Posten och du har fri frakt på köp över 2500 kr. Behöver du hjälp från kundtjänst kan du chatta direkt eller ringa på telefon: 020 78 78  78. Man har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook och Twitter.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Kampanjpriser på Macbook Air och Macbook Pro

4000 kr rabatt på Lenovo Thinkpad Yoga

2000 kr rabatt på HP EliteBook 820 G3 – 12.5″

Kampanjpriser på datortillbehör från Logitech

Aktuella kampanjer hos Misco

Lagertömning – Sänkta priser och fri frakt

Dell-veckor med extra nedsatta priser!

Kampanjpriser på datorer och skärmar från Dell

Just nu fri frakt på hela fyndlistan

Fri frakt hela Midsommarhelgen!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se