SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

MrJet Rabattkod & Erbjudanden! - www.mrjet.se

Butik RSS

MrJet Hos MrJet kan du enkelt, snabbt och tryggt hitta och boka din resa. MrJet har specialiserat sig på att ha ett stort utbud av flygbiljetter, hyrbilar, hotell och paketresor.

MrJet är en av Sveriges ledande nätresebyråer och är sedan 2001 en del av ebookers, med verksamhet i 13 europeiska länder och ett av världens största och geografiskt mest utspridda reseföretag.

MrJet samarbetar med de flesta av de större flygbolagen och reseleverantörer av hyrbil och hotell. Bokar du flyg + hotell, eller flyg +hotell + hyrbil på MrJet kan du spara upp till 30 % av priset!

MrJets IATA-certifierade personal gör kvalitetskontroll av all biljettering och biljettutskick. MrJet har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet och uppfyller samtliga krav gällande bankgarantier och försäkringar. När du bokar flyg hos MrJet ingår även försäkring mot flygbolagskonkurs i biljettpriset!

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

Få 10 % rabatt när du skriver upp dig för Nyhetsbrev

Få 10 % rabatt på hotell med denna MrJet rabattkod

Upp till 5 % tillbaka när du blir medlem i MrJet Rewards

Prenumerera på Nyhetsbrev och få 10 % rabatt

Hos MrJet får du rea på resor
MrJet är hotellspecialist med över 110 000 i sin sökmotor. Du får bra priser och fantastiska erbjudanden från en säker och pålitlig aktör. Du hittar bland annat resor till USA, rea på resor, solresor, cityweekends, londonresor. Att boka billiga resor är möjligt tack vare att MrJet anstränger sig lite extra för att hitta dom allra bästa och mest prisvärda resorna som är aktuella just nu.

Hela världen med MrJet
Hos MrJet är det enkelt och smidigt att boka din resa. MrJet har även en mobilsajt och appar tillgängliga för dig som är i farten. MrJet är din hotellspecialist med över 110 000 hotell tillgängliga. Du får bra priser och fantastiska erbjudanden hos MrJet. För att spara ännu mer kan du också boka olika resepaket med både fly och hotell. MrJet är säker, pålitlig och tillgänglig dygnet runt.

Flyg, hotell och hyrbil
När du bokar resa med MrJet kan du boka hotell men också ett passande flyg och även en lämplig hyrbil. Allt detta kan beställas var för sig eller som paket för att spara ännu mer på MrJet redan låga priser.

MrJet ger dig personlig service
Kundservicen hos MrJet är öppen vardagar och du kan få hjälp med allt som rör din resa. Du kanske behöver hjälp att boka ett flyg eller har frågor om resedokument. Du kan välja att ringa, chatta eller e-posta dina frågor.

Hur du beställer resor hos MrJet
MrJet hemsida är lättnavigerad. På första sidan finns en snabb överblick över vad som är aktuellt, nyheter och eventuella erbjudanden. Du kan redan på första sidan påbörja din resa genom att fylla i resmål och datum. Med hjälp av bland annat Prisbevakaren tar du enkelt reda på när det är billigt att flyga.

Att beställa resor från MrJet
Hos MrJet betalar du din resa med kontokort American Express, Visa eller Mastercard. Du kan också betala med internetbank från dom stora bankerna.

Så här enkelt beställer du resor från MrJet
När du beställer resor från MrJet fyller du i dina önskemål och får fram förslag på billigaste resor. Sökmotor arbetar med att söka igenom alla erbjudanden och tar fram dom bästa alternativen.
Category Seasonal_Spring__468x600
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

MrJet rabattkod – 50% rabatt på över 1500 hotell + 11% extra rabatt med vår kod

Black Friday-REA med 50 % rabatt på 1500 hotell

300:- MrJet Rabattkod

Fina erbjudanden på romantiska cityresor till USA

13 % rabatt på hotell med Mr Jet rabattkod

10 % rabatt på hotell med Mr Jet rabattkod

400 kr rabatt på paketresor med Mr Jet rabattkod

MrJet.se : Högsäsongen börjar under mellandagarna

300 kronor i rabatt på paketresor med MrJet rabattkod

10 % rabatt på hotell med MrJet rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se