SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Mustang Rabattkoder & Erbjudanden! - www.mustang.se

Butik RSS

Mustang Mustang har byggt och sålt cyklar sedan 1923 och försäljningen sker i huvudsak på nätet. Att handla cykel på nätet i stället för i en traditionell cykelaffär är inga konstigheter. Förstklassig service hela vägen och självfallet snabba leveranser utan kostnad. Lång öppet-köptid och kostnadsfria returer.

Cyklarna är till 98% färdigmonterade när de levereras. Mustangs cyklar tillverkas med målet att ge mycket cykel för pengarna.

Gedigen kvalitet till ett bra pris, helt enkelt.

- 30 dagars öppet köp
- 49 kr fraktavgift hem till dig
- Fri retur

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Outlet med kraftigt nedsatta priser

Rabatt på cyklar från Mustang + alltid 49 kr frakt

Klassiska cyklar som endast säljs på nätet
Mustang är ett klassiskt svenskt cykelmärke vars historia sträcker sig ända bak till 1920-talet. Företaget strartades av Carl Liljeberg som fokuserade på att bygga cyklar till folket av hög kvalitet till ett bra pris. Det gör man fortfarande på Mustang, såhär nästan hundra år senare. Själva namnet Mustang lanserades 1947 och kom att göra succé hos svenska folket. I dess spår följde även många framgångsrika årtionden av mopedtillverkning. Den sista cykeln tillverkades i Trelleborg 1994 men har idag återupplivats under andra ägarförhållanden och försäljningen sker i huvudsak i deras cykelaffär på nätet.

Gå in på Mustang.se och handla damcyklar, herrcyklar, barncyklar och cykeltillbehör. Man har även elcyklar som gör din cykeltur lite lättare. Klassiska modeller och alltid högsta kvalitet. Man ger dig förstklassig service hela vägen. Du har lång öppet-köptid och kan returnera din cykel kostnadsfritt om du inte är nöjd. Cyklarna är till 98 % färdigmonterade när de levereras till din dörr. Mustangs cyklar tillverkas än idag med målet att ge mycket cykel för pengarna.

Endast 49 kr för leverans till din dörr
Mustang har trygg e-handelscertifiering vilket betyder att man hållet högsta branschstandard av internetsäkerhet för dina betalningar. Du kan välja mellan att betala med din internetbank, Visa, Mastercard eller mot faktura. Klarna hanterar faktureringen och ger dig också möjlighet till delbetalning av ditt köp. Frakten kostar bara 49 kr för hela cykeln och du får din nya cykel levererad hem till dörren. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd har du 30 dagars öppet köp och fri retur.

Mustang har högklassig kundtjänst via ett kontaktformulär eller på telefon: 010-490 62 99. Det går också bra att skriva e-post. Mustang håller till i Skurup. Mustang finns på Youtube om du vill kolla in de populäraste modellerna.
 
 

Tidigare Erbjudanden

5 tidigare

Vinter-REA på klassiska cyklar från svenska Mustang

Hjälm på köpet med Mustang rabattkod

1000 kr rabatt på alla cyklar med rabattkod

10 % rabatt på alla barncyklar (upp till 24″) till och med 11/11

500 kr rabatt på cyklar 26-28″ med Mustang rabattkod + fri frakt

 

Copyright © 2016 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se