SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Nannynu! Rabattkoder & Erbjudanden! - www.nanny.nu

Butik RSS

Nannynu! Nanny.nu är Sveriges ledande barnvaktsföretag färmst verksamma i Stockholms och Uppsala området. Via nannynu kan du hitta en barnvakt på heltid, deltid eller bara sporadiskt. Nannynu kontrollerar alla sina barnvakter noga. Man garanterar att alla deras barnvakter har tidigare erfarenhet av barn och man ger dem dessutom extra utbildning bl.a. i hjärt- och lugnräddning. Att du ska kunna känna dig trygg med barnvakten och få någon som stannar på lång sikt är företagets främsta prioritet. Du har möjlighet att välja barnvakt ur flera olika kategorier bl.a har de nannys med mer än 15 års erfarenhet i sina register. Priserna varier mellan 150 220 kr per timme. Köper du barnpassning mer än 160 timmar i månaden får du 20 % rabatt.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Barnvakter i Stockholm och Uppsala

Sveriges ledande barnvaktsföretag
Genom Nanny.nu har också du möjlighet att köpa barnpassning i världsklass. De är Stockholms och Sveriges ledande förmedlare av barnvakter. De erbjuder för närvarande barnpassing i hela Stockholms och Uppsalas län. Du får hjälp att skräddarsy din familjs profil för att på så sätt hitta den perfekta barnvakten för just er. Det går att köpa servicen på heltid, deltid eller sporadiskt. Till exempel finns möjlighet att få en nanny som sköter hämtning och lämning på dagis. Nannynu satsar också hårt på att ni ska få tillgång till samma barnvakt på lång  sikt.

Noggranna kontroller
Hos Nannynu är man mycket noggranna med att kontrollera alla barnvakter som jobbar för dem. Alla deras barnvakter har tidigare erfarenhet av barn och genom Nannynu får de en särskild nannycertifiering samt gå kurs i hjärt- och lungräddning på små barn. Med Nannynu ska du kunna känna dig trygg med den barnvakt man rekommenderar för just dig. De har ca 650 olika barnvakter i sitt register.

När du går in på Nannynus hemsida klickar du på länken för barnfamiljer som behöver barnvakt. Du kommer då vidare till hemsidan där du hittar allt information du behöver om priser, vilka kontroller de gör o.s.v. Du hittar också referenser och resultat av kundundersökningar. Nannynu har fått flera priser bl.a. senaste 2013 fick man pris som ett av årets Gasell -företag av tidningen Dagens Industri.

Du kan inte boka en barnvakt direkt på nätet utan fyller i ett kontaktformulär för att få kontakt med dem. Det går också att ringa på telefon: 08-55114942 eller skicka e-post till adress info@nanny.nu. Kundtjänsten har öppet kl 09.00-17.00 på vardagar. Nannynu har en egen feed och går också att följa på en rad olika sociala medier som facebook, LinkedIn, Instagram och myNewsdesk.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se