SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Netshirt Kampanjkod & Erbjudanden! - www.netshirt.se/

Butik RSS

Netshirt Netshirt säljer sport- och fritidskläder med möjlighet till egna trycktillval på de flesta produkter. Netshirts Sverigeavdelning är väldigt populär och säljer bra speciellt vid stora sportsliga evenemang. Netshirt vänder sig till sport- och friluftsmänniskor men även musikband och kompisgäng som vill ha kläder med egna tryck.

Hos Netshirt kan du göra allt från att designa tröjor till att köpa och designa träningskläder med eget tryck. De erbjuder kläder av hög kvalitét och till låga priser. De har även ett stort utbud av Sverigekläder för idrottsfantasten.


Netshirt ger ibland ut kampanjkoder som du anger i kassan.

 

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Rea hos Netshirt – Billiga t-shirts, kläder och skor

Lägg till egna tryck på nätet
Hos Netshirt designar du själv dina kläder till hela familjen genom att lägga till egna tryck. Perfekt för t.ex. träningskläder, personliga presenter eller för att ha unika kläder som ingen annan har. Netshirt erbjuder kläder av hög kvalitét och till låga priser. I sortimentet finns  sportkläder, arbetskläder, träningskläder m.m. med möjlighet att lägga till ett eget tryck. Dessutom har de även ett stort utbud av Sverigekläder för idrottsfantasten. Netshirt är ett svenskt företag från Tranemo.

Gå in på netshirt.se och navigera genom navigationsfältet på vänster sida. Där hittar du kategorier som arbetskläder, baby och barn, mode, sport och fritid, Sverigeprylar, tema-avdelningar, tryck m.fl. Det finns också en presentguide och en REA-avdelning. För de produkter där du kan lägga till tryck finns ett särskilt fält där du skriver in den text du vill ha. Det finns också möjlighet att använda sig av egna foton. Du kan också navigera genom snabblänkar längst ner på hemsidan t.ex. till olika varumärken.

Betalning hos Netshirt sker genom kreditkorten Visa eller Mastercard eller mot faktura i samarbete med Klarna. Vilket också ger möjlighet till delbetalning. Fraktkostnaden per beställning är 49kr inom Sverige. Normalt levereras ditt paket inom 1-5 arbetsdagar om varan finns på lager. Netshirt använder sig av både Posten och Schenker som sina speditörer. Har du frågor till Netshirt når du dem på telefon: 0325-202040 och via e-post på adress: info@netshirt.se. Kundstjänsten är öppen måndag-fredag kl. 10-16:30. Netshirt finns också på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

4 tidigare

10% rabatt på allt med Netshirt rabattkod

15 % rabatt med Netshirt rabattkod

10% Rabatt på hela sortimentet

10% Rabatt på hela sortimentet hos Netshirt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se