SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Nordica Golf Rabattkod & Erbjudanden! - www.nordicagolf.se

Butik RSS

Nordica Golf NordicaGolf är den ultimata webbutiken för dig som är golfare. Bland annat har man ett av Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor. Dessutom golfbollar, golfgrepp  och allt inom golf. Genom NordicaGolfs nöjdhetsgaranti (100 % kundnöjdhet) kan du även provspela dina golfklubbor på din egen drivingrange. Är du inte nöjd så kan du returnera dina golfklubbor inom 30 dagar. Under åren har NordicaGolf tillverkat 100 000-tals golfklubbor till nöjda kunder runt om i Europa.

Du får fri frakt på alla köp över 750 kr. Håll utkik efter rabattkoder från Nordica Golf.

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

Skäddarsy dina egna golfklubbor

Golfprodukter på rea hos Nordica golf

Provspela alla klubbor i 30 dagar

Gratis frakt om du handlar för minst 750:-

Golfbutik på nätet
NordicaGolf.se är webbutiken för dig som är golfare. De har allt inom golf och vill att golf ska vara roligt utan att kännas dyrt. Hos dem hittar du Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor, golfbollar, och golfgrepp. Deras affärside är att sälja golfklubbor och utrustningar med hög kvalitet till lågt pris på internet. Genom att köpa direkt från fabriken slipper de mellanhänder och dyr marknadsföring och kan därför hålla så pass bra priser. De är så säkra på sina priser att de lovar prisgaranti. NordicaGolf har fått väldigt bra omdömen på Trustpilot.

På NordicaGolfs webbsajt botaniserar du bland kategorierna: ”Golfklubbor”,”Golfbollar”, ”Golfgrepp”, ”Golfbagar och vagnar”, ”Golfkompontenter”, ”Golfskaft” och ”Golftillbehör”. Här finns allt för att skräddarsy sin egen utrustning. Det finns också en särskild rea sektion, aktuella erbjudanden, information om hur du skräddarsyr just dina klubbor och artiklar från pressen om olika produkter som du kan hitta hos NordicaGolf. Genom många underkategorier hittar du sedan lätt vad du söker. NordicaGolf har klubbor från märken som Acer, Bionik, Dynacraft, Power Play, Synchron och många fler. Golfbollar har man från de största märkena som Titleist, TaylorMade, Calloway, Nike, Bridgeston med flera. Golfgrepp erbjuds från märken som Golf Pride, Lamkin, Karma, Winn, Avon och många fler. Golfbagar finns från Acer, Bag Boy, Masters, Ogio och Sahara för att nämna några.

NordicaGolf är ett svenskt företag med postadress i Stockholm. NodicaGolfs webbutik finns tillgänglig på flertalet europeiska språk. De har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel. Behöver du hjälp, tips eller råd har de personlig kundtjänst på telefon: 08-30 90 00, mån-fre kl. 09.00-11.00 samt kl. 14.00-17.00. Du når dem också på e-post: info@nordicagolf.se.

När det väl är dags att betala för din nya fina skräddarsydda driver så accepterar NordicaGolf kortbetalning med Visa eller Mastercard, Klarna faktura eller konto, postförskott, förskottsbetalning till bankgiro samt betalning via PayPal. Vill du få mer information om och från NordicaGolf kan du prenumerera på deras nyhetsbrev och RSS-flöde eller följer dem på Facebook.

Fri frakt på köp över 750 kr
NordicaGolf har fri frakt på beställningar över 750 kr annars är fraktkostnaden mellan 29-99 kr beroende på storleken på ditt paket och vilket fraktsätt du väljer. Billigast är att hämta på ett av DHLs utlämnings ställen. NordicaGolf skickar alla order inom 48 timmar, vilket kan tyckas långt men beror på att de bygger alla klubbor från grunden i enlighet med dina önskemål. Normal leveranstid anges sedan till 1-2 dagar. Ångerrätt gäller i fjorton dagar men är du ännu inte helt säker på vad du vill göra kan du provspela i ytterligare fjorton dagar. Är du då inom denna tid inte nöjd kan du fortfarande returnera klubben och få värdet tillbaka i form av en värdecheck.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

30% rabatt på all Golfklubbor – Black Friday hos Nordica Golf

30% rabatt hos Nordica Golf

30 % rabatt på damklubbor iBella Obsession

Golfklubbor med upp till 70% rabatt.

Spaldingbagar – Nu 15% Rabatt

Wilson Golfbagar – Nu 15% Rabatt – Nordica Golf Rabattkod

Grepp till golfklubbor – köp tre, betala för två

15 % rabatt på Karma golfgrepp med Nordica Golf rabattkod

100 kr presentkort på köpet över 500 kr

30 % rabatt på golfklubbor med Nordica Golf rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se