SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Oliver & Eva Rabattkod & Erbjudanden! - www.oliverocheva.se/

Butik RSS

Oliver & Eva Hos Oliver och Eva köper du sexleksaker och andra vuxenprodukter säkert på nätet. De erbjuder teknisk säkerhet när det gäller dina betalning men även en annan slags säkerhet. Hos Oliver och Eva möts du aldrig av stötande bilder och får alltid utförlig information om alla produkter. De säljer alla typer av vuxenprodukter som dildos, masturbatorer, strap-ons, glidmedel, kondomer m.m. Dessutom alltid fri frakt, diskreta paket och 30 dagars öppet köp.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Billigt i Oliver & Evas reahörna

Veckans sensuella fynd

Säker handelsplats för intimleksaker på nätet
Oliver och Eva är ett svenskt företag som säljer sexleksaker och andra vuxenprodukter. De har ambitionen att du ska kunna få samma service i deras webbutik som i en fysisk butik. Samtidigt som du får bekvämligheten att handla i ditt eget hem. Alla deras produkter har hjälpsamma beskrivningar, tekniska specifikationer och ibland har du också möjlighet att se en instruktionsvideo. Butiken vänder sig till både singlar och par och hos Oliver och Eva ska det vara tryggt att handla sexleksaker utan att behöva vara rädd för att mötas av stötande bilder eller information. Butiken har fått många omnämnanden i svensk press som t.ex. Veckorevyn, Dagens Nyheter, Aftonbladet m.fl.

Oliver och Eva har en snygg webbutik. Du navigerar genom huvudmenyn på toppen av sidan där du hittar huvudkategorierna sexleksaker, glidmedel  och oljor, övrigt, presenter och spel, rea, samt tips och råd. Du hittar alla typer av vuxenleksaker, allt från dildos och strap-ons till masturbatorer och glidmedel. De har också en REA-avdelning där du kan göra fynd till låga priser. På hemsidan hittar du också länkar som tar dig direkt till parleksaker, veckans erbjudande eller designerleksaker.

Alltid fri frakt
Hos Oliver och Eva betalar du med kort, genom direktbetalning eller mot faktura. Betalning med VISA och Mastercard sker enkelt och säkert via ePay med Verified by Visa och Mastercard Securecode. Direktbetalningar från Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea sköts via Payson. Fakturering sker till din inkorg genom Billmate och du betalar inte förrän du fått din vara. Det är fri frakt på alla beställningar från Oliver och Eva och allt packas i diskreta paket. Du får ett vadderat kuvert eller en vanlig brun wellpapplåda utan logotyper eller annat som kan visa vad det är du köpt eller från vilken butik du har beställt. Alla leveranser sköts av Posten enligt deras vanliga rutiner. Du får 30 dagars öppet köp.

Kuntjänst hos Oliver och Eva når du via e-post: kundtjanst@oliverocheva.se. De lovar att svara inom 24 timmar. De har eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på för att få löpande information, erbjudanden och rabatter. De har också en egen blogg där de ger information om t.ex. ägglossning, sex efter förlossning, kondomer, produkter m.m. Oliver och Eva finns också på Facebok, Twitter, Pinterest, Goggle+ och Instagram.

 

 
 

Tidigare Erbjudanden

6 tidigare

Glidmedel på köpet över 400 kr med Oliver & Eva rabattkod

Alltid fri frakt

Vibrator på köpet över 300 kr med Oliver & Eva rabattkod

REA med upp till 70 % rabatt på vuxenleksaker

Stor rea hos Oliver & Eva

Alltid fri frakt på alla beställningar

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se