SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Otel.com Kampanjkod & Erbjudanden! - otel.com

Butik RSS

Otel.com Otel.com är allt-i-ett-varuhuset för resenärer som söker de lägsta hotellpriserna. Otel.com priser är oslagbara vilket de garanterar genom sin Otel.com bästa pris-garanti.

Dessutom:

* Lojalitetsprogram : 5 % kontant återbetalning
* Ingen bokningsavgift! Ingen ändringsavgift!
* Kundsupport alla dagar i veckan, dygnet runt.

Lägsta pris-garanti
Otel.coms utbud av hotell och resmål över hela världen ökar ständigt för att möta behoven hos deras kunder.  Otel.com är så säkra på att sina priser att om du mot förmodan skulle hitta samma hotell till lägre pris på en annan webbplats så betalar Otel.com tillbaka mellanskillnaden och ser till att ge dig ett förmånligt erbjudande vid din nästa bokning. Villkor gäller.

Otel.com ger ibland ut kampanjkoder som hjälper dig att spara ännu mer.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Spevialpriser på hotell och resor

Otel rabatt – Upp till 70 % rabatt på mer än 2 000 hotell

Hotellspecialister på nätet
Hos Otel.com bokar du hotell över hela världen. De är en resebyrå på nätet specialiserad på hotellbokningar. Företaget grundandes 2004 som en del av MetGlobal koncernen. Man har snabbt växt till att bli en av de största leverantörerna av rabatterade hotellbokningar på internet. Otels målsättning är att ha oslagbara priser, varför man också lämnar bästa pris-garanti. Man har en internationell organisation som täcker hela världen med kontor i Europa, Filippinerna och USA. Dessutom jobbar man ständigt aktivt med att utöka sitt utbud för att möta nya behov från sina kunder. För närvarande kan du boka mer än 250.000 hotell på ca 20 000 olika destinationer världen över hos dem. Hittills har man haft drygt 4 miljoner resenärer som sina kunder.

5 % återbetalning för lojala kunder
Otel.com har nu en svensk hemsida där du enkelt hittar ett billigt hotell som passar dina behov. Använd dig av sökfunktionen eller leta reda på din destination bland de mest populära resmålen längst ner på hemsidan. Där kan du lätt gå in på erbjudanden i städer som Aberdeen, Los Angeles, New Delhi, Madrid, Prag och Aruba för att nämna några. Otel har också ett fint lojalitetsprogram som ger dig 5 % kontant återbetalning. Du kan även boka hyrbil, aktiviteter m.m. via dem.

Hos Otel.com betalar du med Visa eller Mastercard med säker s.k. SSL överföring. Din bokningsbekräftelse levereras elektroniskt till din inbox och går också att komma åt via ditt konto på hemsidan. Behöver du komma i kontakt med Otel.com har de kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt. Du når call center på telefon: +1 866 775 1466. Man har också flera andra olika nummer beroende på vart i världen du befinner dig eller din hemort. Det finns dock ännu inte något nummer tillgängligt för Sverige. Alla samtal besvaras dock på engelska så vilket nummer du ringer verkar inte spela så stor roll. Se en fullständig lista på tillgängliga telefonnummer på webbsajten. De flesta nummer är avgiftsfria. Du kan också maila dem via ditt konto.

Otel.com har eget nyhetsbrev och går att följa på facebook, twitter och Goggle .

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

7 % rabatt på hotellbokning med Otel rabattkod

8% rabatt på din bokning med Otel.com rabattkod

£20 rabatt på bokningar över £250 med Otel rabattkod

7 % rabatt på hotellbokningar med Otel rabattkod

£15 rabatt på bokningar över £300 med Otel rabattkod

£25 rabatt på bokningar över £500 med Otel rabattkod

£25 rabatt på alla order över £500 med rabattkod

Rabattkod från Otel.com – 20 dollar rabatt vid bokning över 250 dollar

30 dollar rabatt vid bokning över 500 dollar med rabattkod från Otel.com

Ny rabattkod från Otel.com – 10 dollar rabatt på köp över 100 dollar

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se