SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Panda Security Rabattkoder & Erbjudanden! - www.pandasecurity.com/sweden/

Butik RSS

Panda Security Panda Security har olika produktlinjer, för företag och hemanvändare: säkerhetsprogram,antivirusprogram och säkerhetstjänster. Alla deras lösningar backas upp av teknisk support, som består av ett expertteam av fackmän och finns tillgängligt hela tiden.

Panda Antivirus Pro
Maximalt skydd mot alla typer av internethot.

Panda Internet Security
Installera och sluta oroa dig för virus, hackers och spionprogram.

Panda Global Protection
Försäkra dig om fullständig säkerhet och arbetsro i den digitala världen.

Panda Security ger ibland ut rabattkuponger som du använder när du kommer till kassan.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Få Panda Cloud Antivirus helt kostnadsfritt!

Ledande Antivirus program
Panda Security är ett spanskt företag som tillhandahåller säkerhetslösningar för internet. Företaget startades 1990 och har sen dess vuxit till att bli ett av Europas topp 100 software företag. Man säljer numer sina produkter i ca 195 olika länder varav man har fysisk närvaro i 80 av dessa. Det amerikanska huvudkontoret ligger i Florida medan det Europeiska huvudkontoret fortfarande ligger i Spanien. Företaget räknas i branschen sedan 2013 som ett visionärsföretag snarare än ett nischföretag. Panda har under åren vunnit många prestigefyllda priser för sina antivirus program bl.a i Ryssland, Sydamerika och Malaysia.

För dig som svensk konsument köper du deras antivirus program på nätet i deras svenska webbshop. Med hjälp av deras mjukvara skyddar du dig mot virus, bedragare på nätet och datastöld. Dessutom andra funktioner som föräldrakontroll. Du får också möjlighet att säkerhetskopiera alla dina viktiga data. Gå in på hemsidan ock klicka på "Hemanvändare" i navigationsfältet längst upp på sidan. Du får då upp deras sortiment av olika paket från Panda Antivirus till Panda Gold Protection. Det finns också möjlighet att hämta hem testversioner helt gratis.

När du bestämt dig vilken skyddsnivå som är rätt för dig betalar du tjänsten med kreditkorten Visa, Mastercard eller American Express, via direktöverföring från SEB och Nordea eller mot Klarna faktura. Din programvara laddar du sedan ner direkt. Det finns även möjlighet att köpa en installations CD om du föredrar det. Har du frågor som rör webbshoppen ringer du till kundtjänst på telefon: 08-505 532 00. Har du frågor om programvaran kan du  fråga Pandas experter i forumet, kolla på Howto-videos på YouTube eller skicka frågor på Twitter. Det finns också en teknisk betalsupport: 0900-205 55 55 (12,50kr/min). Du kan också skicka e-post via ett kontaktformulär som du hittar via länken kundtjänst.

Förutom på twitter och Youtube finns Panda också att följa på Google+ och Facebook. Man har även egen blogg och mediacenter samt RSS-feed. Notera att dessa funktioner är på engelska.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Antivirus Pro 2015 – 20 % med rabattkupong från Panda Security

50% rabatt på Panda Global Protection 2015 (Kupongkod)

25 % rabatt på Panda Internet Security 2015

Få 30% rabatt på Panda Global Protection 2013 med rabattkod

35% rabatt på antivirusprogram.

80% rabatt Panda Global Protection 2012 endast denna vecka!

20 % rabatt på Panda Antivirus for Mac

Upp till 50 % rabatt på datorsäkerhetspaket från Panda Security

50 % rabatt på Panda Global Protection 2012 för upp till 3 datorer – nu 399 kr

Panda Antivirus för Mac – 80 kr rabatt – Just nu 320 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se