SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Pandorashop Rabattkoder & Erbjudanden! - www.smyckenpanatet.com/

Butik RSS

Pandorashop Pandorashop är en webbutik som säljer smycken från Pandora.

Pandorashop har hela sortimentet på lager och garanterar leverans inom tre arbetsdagar. Kundtjänst för telefonförfrågningar är öppen 09.00 – 18.00 på vardagar, vilket borgar för trygga köp. Betalningsystemet är anpassat för kortbetalning och postförskott.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Alltid fri frakt + REA-avdelning + 10 % rabatt på order över 1500 kr

Alla ordrar som betalas med kort eller mot faktura är fraktfria.

Sveriges största utbud av Pandorasmycken
Pandorashop.se är en webbutik som säljer originalsmycken från det välkända danska varumärket Pandora. Pandora grundades 1982 och designar handarbetade moderna smycken i äkta material till överkomliga priser. Pandora har varit mycket framgångsrika och deras smycken säljs nu i mer än 70 länder via 10 tusentals återförsäljare och drygt 900 konceptbutiker. Genom Pandoras smycken har du möjlighet att uttrycka din individualitet och göra livets särskilda ögonblick oförglömliga. ”My story My design”. Pandorashop lovar Sveriges största sortiment av Pandorasmycken, fri frakt och leverans inom fyra dagar.

Pandorashops webbsajt är mycket attraktiv och går i svart, vitt och ljusblått. På hemsidan bjuds du på inspirerande annonser, aktuella erbjudanden och senaste nytt. Pandora delar också ut gåvor till de som beställer över 1500 kr och vad du får ser du på hemsidan. Du shoppar genom sökfunktion eller via kategorierna: Berlocker, Halsband, Armband, Örhängen, Ringar, Guld, Klockor och Askar. Alla kategorier har sen flera underkategorier och alla produkter finns på uppförstoringsbara kort. Självklart finns allting i olika storlekar och t.ex. för ringar anges både omkrets- och diametermått så att du får en tydlig uppfattning om hur tjock ringen egentligen är. Örhängen finns, förutom i en uppsjö olika färdiga designs, också som ”mixa och matcha” en serie som gör det möjligt för dig att designa dina egna örhängen. Vad gäller klockor lovar man schweizisk kvalitet i kombination med slående dansk design. I kategorin askar köper du extra askar till dina Pandorasmycken.

Pandorashop har funnits sedan 2006 ägs av företaget Smycken på nätet AB som har sitt säte i Borås. Företaget driver också sajterna The Charms Shop och sajten för varumärket HAND of Sweden. Pandorashop och dess ägare är certifierade enligt kraven för certifierad e-handel som de fastställts av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Efter att du valt din nya kollektion smycken eller varför inte köpt något fint till en nära och kära så betalar du hos Pandorashop mot Fortum faktura eller med korten Visa eller Mastercard. Hos Pandorashop uppmanas du vänligt att alltid ta kontakt med dem om du har frågor och funderingar om sortimentet. De nås på personlig kundtjänst telefon: 033-41 06 40 vardagar mellan kl. 09.00-16.00 samt på mail: order@pandorashop.se.

Vill du få aktuellt information och ha koll på de senaste erbjudandena från Pandorashop så skriver du upp dig på att få deras egna Nyhetsbrev eller så följer du dem på Facebook.

Alltid fri frakt
Pandorashop har alltid fri frakt och fjorton dagars bytes- och ångerätt. Pandora levererar vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar men aldrig senare än fyra dagar. De använder Posten som speditör och är din order värd mindre än 1000 kr får du paktetet hem i din brevlåda. Du får alltid smyckena packade i Pandoras originalförpackningar och de senaste katalogerna i din försändelse.
 
 

Tidigare Erbjudanden

9 tidigare

Upp till 50% rabatt hos Pandorashop Rea

20 % rabatt på hela sortimentet hos Pandorashop

10 % rabatt vid köp över 1 500:- + fri frakt

Alltid fri frakt från Pandora Shop!

Reaerbjudande – 10 % rabatt när du handlar för minst 1500 kr

10 % Rabatt vid köp över 1500 kr på Pandorashop

10 % rabatt + putsduk vid beställning över 1500:-

Handla över 1500 kr – 10 % rabatt och valfri favoritsnodd på köpet (värde 535:-)

10% rabatt på alla order över 2000kr.

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se