SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Pet Design Rabattkod & Erbjudanden! - www.petdesign.se

Butik RSS

Pet Design Hos Pet Design handlar du fina designade accessoarer och designmöbler till din hund eller katt. Dessutom utövar man välgörenhet och skänker sin vinst till välgörande ändamål. Så för dig som vill ge din bästa vän det bästa på marknaden och samtidigt vara unik och göra gott gå in i PetDesigns Webbshop och börja shoppa. Man erbjuder hundhalsband, hundkoppel, katthalsband, kattkoppel, matskålar, flytvästar, kläder, leksaker och mycket mer från kända designers som bl.a.  Maria Montazami, Markoolio och Laila Bagge Wahlgren. Du hittar även produkter för hussar och mattar av alla storlekar som t-shirts, mössor och babykläder.

Hos PetDesign får du fri frakt på köp över 500 kr och glöm inte att hålla utkik efter rabattkoder från dem.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fynda till ditt husdjur hos Pet Design

Fri Frakt vid alla köp över 500:-

Designprodukter till hundar och katter samt välgörenhet
Hos PetDesign handlar du designade accessoarer och möbler till dina husdjur. Företaget har funnits sedan 2009 och har sen dess varit en riktig uppstickare på marknaden. De har som version att tillhandahålla unika och vackra produkter till hundägare men samtidigt vara ett företag som gör nytta. Man skänker därför hela sin vinst till välgörande ändamål bl.a. Cancerfonden. Allt i butiken är av högsta tänkbara kvalitet och man använder sig exempelvis av material som italienskt läder, ekologiskt läder, återvunnet trä och specialtillverkare detaljer. Hos PetDesign handlar du hundkoppel, kattkoppel, hundhalsband, katthalsband, matskålar, flytvästar, sängar, soffor, möbler, inredning och mycket mycket mer. De erbjuder unika produkter designade av kända namn som Kate Ryan, Maria Montazami, Lord Lou, Tanja Fylking, Joe Labero, Kim Kärnfalk, Markoolio såväl som produkter från namn som ännu inte är så kända så länge det är hög kvalitet.

I PetDesigns webbshop shoppar du genom att gå in på någon av kategorierna i menyn på vänster sida. Där finns länkar till katt, hund, designers, tjänster, presentkort och en avdelning för husse och matte. Varje avdelningen har underkategorier så att du direkt kan gå in på t.ex. hundskålar eller flytvästar. Behöver du kontakta PetDesign eller vill veta mer om företaget hittar du dessa länkar i en meny längst upp på sidan. Hemsidan är också fyllda av snygga annonser på de senaste och mest populära produkterna.

Fri frakt över 500 kr
När det är dags att betala erbjuder PetDesign kortbetalning med Visa eller Mastercard via Dibs, Klarna faktura eller konto samt Expressbetalning med PayPal. Behöver du hjälp från kuntjänst så e-postar du dem genom ett kontaktformulär eller så kontaktar du dem via facebook. De lovar svar inom 24 timmar. PetDesign går även att följa på Twitter och de har en egen blogg.

Dina beställningar från PetDesign skickas med Posten Schenker eller DHL till en avgift på 49 kr. Handlar du för mer än 500 kr får du dock fri frakt. Du har 14 dagars returrätt.

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

Rabattpriser på Pet Design – kampanjvaror till bättre priser!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se