SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Pinkoholic Rabattkod & Erbjudanden! - www.pinkoholic.se/

Butik RSS

Pinkoholic Pinkoholic är Sveriges första helt rosa klädmärke och riktar sig till tjejer och killar som har mycket attityd, energi och en känsla för lyx. Pinkoholic är inte endast ett klädmärke utan även en attityd för moderna kvinnor som vågar visa vilka de är och ser vikten i att ta hand om sig själva. De har träningkläder, myskläder, sovkläder, badkläder, accessoarer m.m. och allt i rosa. Du får fri frakt för köp över 500 kr. Använd en eventuell Pinkoholic rabattkod i kassan.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Pinkoholic rea – rabatt på kläder

Rosa kläder och accessoarer
Hos Pinkoholic köper du kläder och accessoarer i rosa. De började med mys- och träningskläder men tillverkar nu också vanliga kläder fast med en sportig look. Kläderna har lyxiga detaljer så som satintyg och swarovskikristaller. Hos Pinkoholic vill man att kunderna ska känna sig snygga och fräscha i deras kläder samtidigt som de sak uppleva att plaggen har bra funktioner och kvalitet. Man satsar därför på hög kvalitet så att kläderna ska hålla i många år. Hos Pinkoholic vill man inte bidra till ett slit och släng samhälle.

Pinkoholics webbutik går naturligtvis i rosa. Du hittar huvudmenyn på vänster sida med kategorierna träningskläder, vardagskläder, accessoarer, myskläder, herrkläder, sovkläder, barn, sommarkläder och badkläder. Du hitta också länkar till presentkort och REA i denna meny. Resten av hemsidan är fylld av snygga bilder på rosa kläder.

Fri frakt över 500 kr
Hos Pinkoholic betalar du genom direktbetalning (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea) och genom Visa eller Mastercard via Paysondirekt. De erbjuder också delbetalning eller betalning mot faktura via Klarna. Leveranstiden är vanligtvis mellan 1 till 3 dagar och man skickar mestadels med DHL. Fraktkostnaden är 39 kr per försändelse men beställer man för mer än 500 kr får man fri frakt. Du har fjorton dagars returrätt.

Du kontaktar Pinkoholic på telefon: 070-6945997 eller genom e-post: info@pinkoholic.se. Det finns också ett kontaktformulär att använda om du föredrar det. Vill du ha löpande information från dem går de att följa på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

Fri frakt över 500 kronor

Få upp till 45% rabatt hos Pinkoholic rea

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se