SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

ProBikeKit Discount Code & Erbjudanden! - www.probikekit.co.uk

Butik RSS

ProBikeKit Hos Probikekit handlar du ur ett av världens bästa sortiment inom roadcycling. De har allt relaterat till roadcycling som cyklar, cykelkläder, cykelskor, cykeldelar, cykelaccessoarer, cykelkomponenter, kosttillskott m.m. De bästa märkena till de bästa priserna och dessutom proffsiga recensioner. Hos Probikekit satsar man inte bara på bredd utan på att ha ett sortiment av hög kvalitet för alla nivåer. Dessutom ett eget varumärke och egen blogg fylld med värdefulla träningstips m.m.

Fri frakt till Sverige på köp över £40.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

10 % rabatt för nya kunder med ProBikeKit rabattkod

Roadcycling-experter på nätet
Probikekit är en brittisk cykelaffär på nätet. Hos dem hittar du allt inom främst "roadcycling" som cykelkläder, cykeldelar, däck, accessoarer o.s.v. Butiken startades i slutet på 1990-talet av ett antal passionerade cyklister. De erbjuder alltså också stor expertis och har dessutom en blogg fylld med tränings- och näringstips. De erbjuder alla de bästa märkena till mycket bra priser och har produkter till alla, från nybörjare till proffs. Hos dem köper du italienska mästerverk såväl som utrustning för den som precis börjat cyklat. Du är alltid välkommen att använda dig av deras expertis när det gäller utrustning. Dessutom har de ett eget märke och testar själva alla produkter de säljer och bjuder på proffsiga recensioner. När du handlar hos Probikekit kan du alltså vara säker på att du får den bästa utrustningen för din nivå och dina behov. Probikekit har idag växt till ett internationellt företag och skeppar till ca 100 olika länder över hela världen.

Webbutiken hos Probikekit finns ännu inte på svenska men du kan få svenska priser. Webbsajten är mycket attraktiv och du navigerar enkelt genom menyn på toppen av hemsidan. Där hittar du huvudkategorierna: accessoarer och verktyg, cyklar och ramar, kläder, komponenter, energi och näring, träning och däck. De har också en avdelning för löpning och triathlon så att du som är tri-atlet kan hitta allt på samma ställe. Dessutom en REA-avdelning som smarta shoppare kollar regelbundet. På hemsidan naturligtvis också annonser för nya och särskilt bra produkter, särskilda erbjudanden, produktrecensioner av andra cyklister m.m.

Fri frakt över £40
Hos Probikekit betalar du med korten Visa, Mastercard och American Express eller genom PayPal. Till Sverige kostar frakten £4.99 men du får fri frakt när du spenderar mer än £40 (ca 500 kr beroende på valutakursen). Man beräknar att frakten tar mellan 2-5 dagar. Har du frågor kontaktar du dem på telefon: 01618131710 mellan kl 08.00 och 20.00 eller skriver till dem via kontaktformulär. Probikekit har eget nyhetsbrev och finns också på facebook, twitter, Google+ och Youtube.
 
 

Tidigare Erbjudanden

6 tidigare

Upp till 50% rabatt på tillbehör

Stor rea – upp till 60% rabatt!

15 % rabatt för nya kunder med Probikekit rabattkod (köp over £200)

10 % rabatt för nya kunder med Probikekit rabattkod

Black Friday – 50 % rabatt på cykelkläder

Gåva på köpet vid köp över £50 med Probikekit rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se