SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Proshop Rabattkoder & Erbjudanden! - www.proshop.se

Butik RSS

Proshop Hos Proshop.se köper du hemelektronik som datorer, surfplattor, tv apparater, kameror, bildskärmar, mobiltelefoner m.m. De erbjuder ledande märken till bra priser. Företaget Proshop är ett av Danmarks ledande företag på nätet inom hemelektronik. Den svenska shoppen är helt på svenska och du får dessutom tillgång till svensk kundtjänst.

Fri frakt alternativ finns till Sverige.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Klipp under 100 kr

Dansk teknikjätte nu i Sverige
Proshop är Danmarks äldsta och största webbutik för handel inom IT och elektronik. Nu har man också svensk och norsk webbutik och hoppas kunna fortsätta sin succé i sina grannländer. Den svenska sidan är helt på svenska och de svenska kunderna har också tillgång till svensk kundsupport. I Danmark har Proshop gjort sig kända för sina för sin goda kundservice, sina låga priser och sina snabba leveranser. Hos Proshop köper du bärbara datorer, surfplattor, mobiltelefoner, digitalkameror m.m.

På Proshops hemsida hittar du huvudkategorierna i en meny längst upp på sidan. Gå direkt in på avdelningarna bärbara datorer, Ipad och tablets, hårddiskar, bildskärmar, Tv, mobiltelefoner och digitalkameror. Där hittar du också länkar till erbjudanden och nyheter. Det går också bra att söka efter en viss produkt genom en sökfunktion som du hittar i övre vänstra hörnet. Proshop erbjuder ett brett utbud av de mest omtyckta och köpta märkena inom hemelektronik som Logitech, Brother, MSI, Dell, Doro, GoPro, Canon och många fler.

Proshops svenska webbutik har Trygg e-handelscertifiering från det svenska branschorganet Svensk Distanshandel. Detta innebär bl.a. att du kan lite på att de använder sig av en viss säkerhetsnivå för dina köp. Hos Proshop kan du betala med kontokort eller via din nät-bank. Du har också möjlighet att betala mot faktura eller att delbetala via Klarna. Behandling av kortupplysningar och transaktioner hanteras av Euroline. Euroline är PCI-certifierade och garanterar säkra betalningar. Proshop skickar med Posten och erbjuder fri frakt alternativ till Sverige.

Vill du komma i kontakt med Proshop så når du dem på telefon: 08-500 870 30 eller på e-post: support@proshop.se. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan kl. 8:00 till 16:00. Proshop har också eget nyhetsbrev och finns på Google+.

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

5 tidigare

Spara pengar på särskilda helgerbjudanden

PROSHOPS’s julkalender är i full gång –

500 kr cashback när du köper Epson Eco Tank skrivare

Proshop BLACK FRIDAY

Julkalender med premier för över 100.000 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se