SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Provrummet Rabattkoder & Erbjudanden! - www.provrummet.se

Butik RSS

Provrummet Provrummet.se erbjuder unikt designade kläder för kvinnor som värdesätter passform och kvalitet till mycket förmånliga priser. Provrummet säljer kläder av hög klass i egen design och till priser som alla har råd med.

Provrummet skapar ett mode som följer de senaste trenderna, med fokus på att göra mindre kollektioner med genomtänkta plagg som kan koordineras och sättas samman till nya spännande kombinationer. Plagg med kvalitet som man behåller länge, favorit efter favorit.

Runt om i nätbutiken kan du dessutom få information och tips om kläderna, för att det ska vara enkelt att handla och lätt att välja rätt.

Beställningar gjorda innan kl. 15.00 skickas samma dag.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Alltid fri frakt hos Provrummet

Missa inte Provrummets outlet med upp till 70% rabatt.

Personlig klädbutik på nätet
Provrummet är en klädbutik på nätet med världens bästa provrum, nämligen ditt eget hem. Prova dina kläder, skor och accessoarer i lugn och ro hemma. Hos Provrummet vill man bjuda på en personlig klädbutik på nätet för kvinnor som gillar kläder med snygg design, bra passform och hög kvalitet. När du shoppar hos Provrummet är det aldrig några problem att skicka tillbaka det som inte passar. Hos Provrummet jobbar man med helheten. De satsar på design, kvalitet och passform men är samtidigt snabba med de senaste trenderna. Dessutom satsar man på goda råd och stylingtips. Runt om i butiken finns information och tips om plaggen som hjälper dig att välja rätt. Hos Provrummet är det enkelt och bekvämt att handla damkläder på nätet.

I Provrummets internetbutik hittar du huvudmenyn på toppen av sidan. Där går du snabbt in på avdelningar för nyinkommet, kläder, märken, shapewear, accessoarer och rea. Missa särkilt inte REA-avdelningen där du fyndar varje dag. Varje avdelning har underkategorier med länkar till klänningar, byxor, blusar, jackor, skor eller vad du nu kan tänkas behöva i klädväg. Provrummet har snygga bilder på alla sina plagg från flera vinklar. Hos Provrummet hittar du kläder och mode från varumärken som Lily and Rose, Gypsy, Dry Lake, Paula, Suzanne Nilsson, the Rubz och många fler.

Alltid fri frakt
Provrummet erbjuder flera lätta betalningsalternativ. Du betalar med PayPal, Visa eller Mastercard och genom direktbetalning från vissa banker. Du kan också skjuta upp din betalning genom att välja faktura eller välja att delbetala med Klarna konto. Dessutom är det alltid fri frakt på alla beställningar från Provrummet och man lovar snabba leveranser på 1 till 2 dagar inom Sverige. Företaget har Trygg e-handelscertifikat från branschorganisationen Trygg e-handel och höga poäng  på Pricerunner.

Behöver du hjälp av kundservice hos Provrummet kan du skicka e-post till adress: kundservice@provrummet.se eller fylla i ett kontaktformulär. Det går också bra att ringa på telefon: 033-41 10 60, på vardagar mellan kl.  09:00-17:00. Vill du få löpande information så har Provrummet eget nyhetsbrev. Du skriver upp dig längst ner i det högra hörnet. De är också mycket aktiva på både facebook och Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Julkalender hos Provrummet + fri frakt

Sommarrea med 30-50% rabatt hos Provrummet

Nu ytterligare sänkta priser på sommarrean med upp till 70 % rabatt

10 % rabatt med Provrummet rabattkod – Endast denna helg!

Fri frakt – Beställ senast 12/22 kl. 15.00 för leverans innan jul

Höststädning i Outlet med upp till 70 % rabatt

Sommar REA med massor av kläder till halva priset

Förtur på REA med rabattkod

Stor vinterrea – Upp till 70% rabatt hos Provrummet

Få 30% rabatt på utvalda produkter hos Provrummet – Black Friday rea

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se