SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Qatar Airways Promo Code & Erbjudanden! - www.qatarairways.com/se/sv/homepage.page

Butik RSS

Qatar Airways Qatar Airways är ett av, om inte det, bästa flygbolaget i världen. De har en av de mest moderna flygplansflottorna och oslagbar service ombord. Qatar Airways har varit mycket framgångsrika och vuxit snabbt. Man flyger nu på mer än 140 olika destinationer världen över.

På deras hemsida bokar du snabbt och enkelt flygbiljetter och sparar 300 kr på att boka själv istället för på telefon. Se även hemsidan för information och inspiration för nya resmål.

Qatar Airways använder sig ibland av kampanjkoder. Kolla alltid Rabatt.se först för aktuella koder.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Res billigare med Qatar Airways Privilege Club

Världsbäst på service
Qatar Airways är ett relativt ungt flygbolag som på kort tid växt och nu flyger till över 140 olika destinationer över hela världen. Dessutom erbjuder man service på en nivå som fått företaget att utmärka sig som världens bästa flygbolag. Bland annat 2011 röstades Qatar Airways fram till Årets flygbolag av det prestigefyllda granskningsorganet för branschen, Skytrax. Man har också sedan dess alltid fått 5-stjärnigt betyg av dem. Qatar Airways har en av världens allra modernaste flygplansflottor och har hittills växt ca 30 % varje år. Som en del av den höga servicen erbjuder Qatar självklart också bokning direkt på nätet via deras hemsida. Även när det gäller denna siktar man på att vara bäst i världen.

Hemsidan är på svenska i sin helhet och du bokar enkelt genom genom hvudmenyn längst upp på sidan eller genom att ange din avreseort i sökformuläret. På hemsidan du också alltid deras bästa erbjudandena från Stockholm samt all annan information du kan tänkas behöva. En meny på vänster sida tar dig direkt till information om din resa, bagagebestämmelser, mobila tjänsterspecialtjänster och kontaktinformation. Du kan också läsa deras in "fligth magazine" online och anmäla dig för nyhetsbrev eller till deras lojalitetsprogram. Sidan är också fullspäckad med inspiration för din nästa resa.

Spara 300 kr genom att boka på nätet
Hos Qatar Airways betalar du med kredit- eller betalkort som VISA, Mastercard, American Express eller Diners. Du kan också betala genom PayPal. Behöver du komma i kontakt med Qatar Airways så har de svenskt kontor I Stockholm med svensk kundservice. Du når dem på telefon: 08 402 00 80, vardagar mellan kl. 09.00-16.30. Notera dock att det tas ut en avgift på 300 kr för alla bokningar som görs på telefon. Det går också bra att skicka epost till adress: nordicreservations@no.qatarairways.com.

Qatar Airways har eget nyhetsbrev och går naturligtvis också att följa på facebook, twitter, Instagram Google+ och Youtube.
 
 

Tidigare Erbjudanden

9 tidigare

10 % rabatt med Qatar rabattkod

Fynda billiga resor hos Qatar Airways

10 % rabatt när du bokar i mobilen med Qatar rabattkod

Barn flyger gratis!

Upp till 15 % rabatt med Qatar rabattkod

Kampanjpriser + vinn priser – Flyg med världens högst rankade flygbolag!

10 % rabatt på flygresor med Qatar Airways rabattkod

Helg-REA till fantastiska långväga destinationer

För endast 3 dagar – Spara upp till 25% med Qatar Airways

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se