SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Resfeber Rabattkoder & Erbjudanden! - www.resfeber.se

Butik RSS

Resfeber Resfeber.se är en komplett resebyrå på nätet.

FLYG – Resfeber.se samarbetar med över 450 flygbolag och kan därför erbjuda sina kunder resor till hela världen till de bästa priserna.

HOTELL – Resfebers hotellpartners: 70 000 hotell runt om i världen.

HYRBIL – Hos Resfeber.se kan du boka hyrbil till marknadens lägsta priser.

EVENEMANG - Resfeber erbjuder ett brett utbud av biljetter.

På Resfeber.se kan du också köpa guideböcker, reseförsäkringar och avbeställningsskydd.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Boka fyr- och femstjärniga hotell till hemliga kampanjpriser

Komplett resebyrå på nätet
Resfeber.se är en resebyrå på nätet. Hos Resfeber hittar du prisvärda och unika erbjudanden på resor till hela världen. De erbjuder produktkategorier som flygbiljetter, paketresor, hyrbilar, hotell, evenemangsbiljetter, guideböcker, reseförsäkringar och avbeställningsskydd. Dessutom finns inspirerande reseinformation, kartor över olika resmål samt aktuella väderuppdateringar, valutainformation m.m.  Resfeber är en komplett resebyrå tillgänglig dygnet runt med tillgång till 400 olika flygbolag och ca 70 000 hotell världen över.

Resfebers sajt är välutvecklad och inspirerande och gör det enkelt för dig att boka din resa. Du kan välja om du bara behöver flyg, flyg och hotell, flyg och hyrbil osv. Skriv in önskad destination, när du vill resa och vilka som åker och vips är du på väg. På hemsidan hittar du också sista minuten, andra erbjudanden, diskussionsgrupper och tävlingar. Du har dessutom möjlighet att bli medlem och får då löpande tips på kampanjer och specialpriser. Har du frågor eller behöver hjälp med din bokning har Resfeber också personlig kundtjänst telefon: 0771-57 57 57, måndag till fredag, kl. 9.00 – 17.00.

Resfeber startades 1988 och ägs idag av Resia AB som har drygt 30 procent av den totala resebyråmarknaden i Norden. Resia Travel Group omsätter ca fyra miljarder kronor om året och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. Resfeber är vidare en del av Travelocity-gruppen som är världsledande inom nätresebyråer. Resfeber röstades år 2009 fram till plats 47 på branschtidningen Internetworlds lista över de 100 bästa sajterna. Resfeber har IATA-licens (International Air Transport Association)och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket skyddar dig mot vissa extra kostnader om du blir strandad på din destination. De har också samarbete med den ideella organisationen ECPAT som jobbar mot barnsexhandel.

Hos Resfeber betalar du med VISA, Mastercard, Eurocard, American Express eller Diners.

Resfeber följer du genom att bli medlem och får då löpande nyhetsbrev, tips och aktuella erbjudanden. Du kan också följa dem på Facebook eller genom att läsa den fantastiskt inspirerande Resfeberbloggen.

Elektronisk leverans Leverens av dina resehandlingar sker elektroniskt till din e-post senast två arbetsdagar efter beställning. I vissa fall skickas evenemangsbiljetter till konserter matcher etc. med vanlig post och en avgift på 50 kr tillkommer då. Till samma avgift kan du få din färdhandling med posten. Flygbiljetter och evenemangsbiljetter är som regel varken om- eller avbokningsbara. Bokning av hotell och hyrbil kan under vissa omständigheter, mot en avgift, ändras. Så var säker på vart du vill åka eller köp en avbeställningsförsäkring.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Billiga weekendresor hos Resfeber

1 miljon billiga resor med SAS

1 miljon billiga resor med SAS

Presentkort på 1500 kr utan extra kostnad

500 kr rabatt på paketresor!

Boka dagens stad och få 1000 kr till din nästa resa

Massor av flyg under 1000 kr!

500 kr rabatt på paketresor – Utvalda orter

REA på resor med Norwegian hos Resfeber.se

SAS kampanj hos Reasfeber – En miljon billiga flygresor

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se