SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

RIU Hotels & Resorts Promotional code & Erbjudanden! - www.riu.com/

Butik RSS

RIU Hotels & Resorts RIU är Karibiens populäraste hotellkedja och Spaniens tredje största. Hos dem hittar du boende för alla typer av resenärer. De har hotell endast för vuxna, i städer och på turistorter. Särskilt attraktivt för familjer är deras All Inclusive Resorts som du hittar du hittar på de populäraste semesterorterna över hela världen.

Genom att boka på deras egen hemsida får du alltid bästa pris. De har Bästa pris garanti som ger dig samma pris plus ytterligare 10 % rabatt om du skulle hitta ett lägre pris någon annanstans.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Trött på småbarn? Boka rum på RIU Adults Only

Fly till värmen – sista minuten erbjudanden hos RIU Hotels & Resorts

Boka Karibiens populäraste hotellkedja på nätet
RIU är en hotell- och resortkedja med ca 100 hotell på några av världens populäraste destinationer. De har fyra olika koncept: Adults Only, Plaza/City, Palace och All-Inclusive. Hos dem får du alltid en unik upplevelse. De gör allt de kan för att få sina gäster att ha det bekvämt och må bra under sin vistelse. De erbjuder moderna, bekväma och rymliga rum för alla typer av resenärer. Dessutom satsar man på riktigt god mat i sina restauranger. I deras resort får du alltid tillgång till vackra trädgårdar och lyxiga pooler samt tilllgång till en massa aktiviteter. Man har alltid särskilda aktiviteter för barn. Några av RIU:s populäraste Resorts ligger på Aruba, i Costa Rica, i Dominikanska Republiken, p[ Jamaica och på Gran Canaria. Kedjan startades av familjen RIU 1953 då man öppnade sitt första hotell på Mallorca. Företaget är fortfarande familjeägt av tredje generationen.

Gå in på Riu.com för de absolut bästa priserna. Ange vilka datum du vill resa i den enkla sökfunktionen på hemsidan eller klicka på "Offers" i menyn längst upp på sidan. Där hittar du Sista-minuten erbjudanden och andra aktuella erbjudanden. Det går också att gå in på "Hotels" där du kan leta efter ett RIU hotell på just den ort dit du ska. Detta är en mycket snygg webbsida full av vackra semesterbilder. Så var du inte sugen på semester innan så kommer du att bli det när du går in. Man säljer också paket med hotell och flyg.

Har du frågor som gäller den information som finns på webbsidan eller behöver hjälp med hur man bokar så kan du kontakta dem via ett kontaktformulär. Dina bokningar betalar du med betal- eller kreditkort Visa eller Mastercard. För löpande information har de eget nyhetsbrev och de går också att följa på Facebook, Twitter och Pinterest.
 
 

Tidigare Erbjudanden

4 tidigare

10 % Black Friday rabatt på RIU hotell – RIU Rabattkod

10 % rabatt på Cityhotell med RIU rabattkod

15 % rabatt på RIU Plaza Hotell

Hotel RIU Palace på Paradise Island från 171 USD

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se