SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Röhnisch Sportswear Rabatkode & Erbjudanden! - www.rohnisch.com

Butik RSS

Röhnisch Sportswear La Rönhnisch är ett välkänt märket inom sport- och träningskläder. I deras webbutik handlar du smidigt ur det fullständiga sortimentet. Sedan 90-talet har Röhnisch Sportswear specialiserat sig på träningskläder och var bl.a. först med att lansera träningskläder i microfiber. 2002 lanserades den första golfkollektionen och i augusti 2008 öppnades den första Röhnisch Brand Store i Stockholm.

Alltid fri frakt i både Sverige och Norge oavsett orderstorlek.

Nyckelord:
röhnisch, träningskläder, träningsbyxor, träningsbehå, träningskläder online, golfkläder, träningslinne, snygga träningskläder.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Alltid fri frakt oavsett orderstorlek

Handla Röhnisch träningskläder på nätet
Röhnisch är ett välkänt märke inom sport- och träningskläder för kvinnor. Deras webbutik hittar du på adressen www.rohnisch.com. Klicka sedan på den svenska butiken om du inte kommer dit automatiskt. I webbutiken handlar du ur ett fullständigt sortiment av alla deras snygga träningskläder, sportkläder, gympakläder, golfkläder och yogakläder. Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som grundades 1945 av Hellmut och Margareta Röhnisch. Hellmut var Sveriges första SM-mästare i gymnastik. Margareta deltog i den Svenska OS-truppen i gymnastik i Berlin 1936. Hon blev senare Svensk mästarinna i curling och – hårfrisering. Företaget fokuserade i starten på gymnastikredskap men breddade sig snart till att även inkludera gymnastikkläder. Sedan dess har man varit ledande vad det gäller funktion på träningskläder och var bl.a. först med att lansera träningskläder i microfiber. Deras brand store på nätet har funnits sedan 2009.

Gå in i webbutiken och shoppa loss bland alla otroligt snygga träningskläder. Längst upp på sidan hittar du avdelningar för träning, löpning, limited (kollektioner med begränsad tillgång), golf och stranden. Du kan även anmäla dig till deras golfskola via hemsidan. Varje träningskollektion innehåller alla slags kläder du kan tänkas behöva för just din träning. Träningstoppar, träningsbyxor, shorts, tränings BH, shapewar m.m. Dessutom accessoarer och yogakläder.

Alltid fri frakt
Betalning sker med med kreditkort via Mastercard och Visa. Kreditkortsbetalningen sker via samarbetspartnern DIBS - Payment services. Dina uppgifter skyddas med hjälp av kryptering och att kommunikationen mellan internetbutiken och Dibs sker över en säker internetkoppling. Du kan också betala mot faktura via Klarna. När din betalning är genomförd och ordern lagd så får du en bekräftelse via e-post. Det tillkommer ingen extra avgift för betalning med betal- eller kreditkort. Alla leveranser sker genom Posten Privatpaket. Din beställning lämnar Röhnisch lager inom 24 timmar efter din beställning på vardagar. Normal leveranstid för Posten är 2-4 arbetsdagar. Frakten är fri i Sverige och Norge, oavsett orderstorlek.

Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du Röhnisch kundtjänst på  vardagar mellan kl. 8-17 på telefonÖ 019 32 16 00 eller så går det bra att skriva e-post till adress: webbshop@rohnisch.se. Röhnisch har eget nyhetsbrev för de senaste nyheterna och de bästa erbjudandena. Klicka på den blå rutan längst ner i högra hörnet så får du upp ett prenumerationsformulär. Man finns också på Facebook. Twitter och Pinterest.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Röhnisch Sommarrea – Upp till 50% rabatt!

50% rabatt på träningskläder hos Röhnisch Sportswear

30% rabatt på hela sortimentet under Black Friday

25 % rabatt 25 på Shaula Short Jacket och Shaula Vest

Sportarmband till din mobil med på köpet

70% rabatt hos la Rönhnisch rea

REA med upp till 50 % rabatt på golfkläder

REA – Halva priset på badkläder!

Sommar-REA med 30 % rabatt på träningskläder

Förtur på sommar-REA med 40 % rabatt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se