SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Roliga Prylar Rabattkoder & Erbjudanden! - www.roligaprylar.se

Butik RSS

Roliga Prylar Roliga Prylar är en unik internet butik som säljer just roliga, unika prylar av många olika slag. Man har presenter till hela familjen och alla slags högtider. Du hittar produkter inom kategorier som gaming, spel, tv-serier, datortillbehör, maskeradkläder, leksaker, campingprylar, godis, köksmaskiner, inredningsdetaljer och mycket, mycket mer i denna roliga butik på webben.

Dessutom alltid snabb och billig frakt samt 30 dagars öppet köp.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fyndhörna hos Roliga Prylar – spara upp till 50 %

Roliga prylar på nätet
Roliga prylar är en svensk webbutik som funnits sedan 2003. Under 2013 öppnade man även internationella butiker och finns nu i hela Norden. Hos Roliga Prylar säljer man unika presenter, prylar och gadgets. Det är butiken för dig som letar efter presenter till de som har allt eller själv gillar udda, annorlunda och användbara saker till ditt hem. De säljer produkter i kategorierna: presenter, intressen, maskerad, gadgets, spel och fritid, kläder och inredning. Självklart har man också en REA-avdelning där du hittar riktiga fynd.

På hemsidan hittar du huvudkategorierna i en meny längst upp på sidan. Varje kategori ger dig en "drop-down" meny som gör det ännu lättare för dig att leta. Går du t.ex. in på presenter kan du direkt klicka på den högtid eller bemärkelsedag som du letar efter presenter till. Under "Intressen" hittar du underkategorier som gaming, film, tv serier och samlarprylar. Under "Spel och fritid" hittar du leksaker, spel, fritid, festligheter och godis. I kategorin kläder säljer man t-shirts, tema t-shirts och accessoarer men också andra slags kläder. Hemsidan är vidare fylld med annonser för vissa produkter och du hittar varje dag en dagens deal.

Roliga Prylar erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Diners. Du kan också betala direkt från din bank, med PayPal eller mot faktura. Direktbetalningar sköts av Payson som håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar sker genom s.k. 3D-secure teknik. Faktura-betalningen sköts av Klarna som också ger dig möjlighet att del betala dina köp. Leveranser sköts av Posten och fraktkostnaden är normalt 49 kr.

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst och Roliga Prylar så kan du ringa dem på telefon: 042-42 42 365. Det går också bra att skicka e-post till: info@roligaprylar.se eller via ett kontaktformulär. Kundtjänsten har öppet kl. 09.00-18.00 varje vardag.

För dig som gillar deras prylar har de ett eget nyhetsbrev och du kan också följa dem på facebook. Du hittar länkar till båda längst ner på hemsidan.
 
 

Tidigare Erbjudanden

3 tidigare

3 för 2 på unika och roliga t-shirts

Mellandags-REA hos Roliga Prylar – 25-75 % rabatt

Fri frakt på roliga prylar från Roliga Prylar

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se