SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Saprema Rabattkupong & Erbjudanden! - www.saprema.se

Butik RSS

Saprema Hos Saprema köper du ekologiska yoga kläder som också lämpar sig för annan träning och fritid. Kläderna är ekologiskt certifierade enligt både GOTS och ÖKOtex 100. De har yogabyxor, yogatoppar, vardagsplagg, ullkläder och yogatillbehör. Bland tillbehören hittar du yogamattor, meditationskuddar, yogagungor m.m. Alla kläder är designade av Saprema och av eget varumärke.

Saprema erbjuder ekologiska kläder med särskild kärlek för yoga.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Shoppa ekologiska yogakläder för gravida hos Saprema!

Billiga yogatillbehör till låga priser hos Saprema!

Boka din yogaresa med Sapremas rabattkupong!

Ekologiskt certifierade yoga kläder
Saprema är en svensk webbutik som säljer ekologiska yoga- och träningskläder. Butiken drivs och ägs av en yogalärare med mångårig erfarenhet av både yoga och dans. Runt sig har hon samlat ett team av människor med samma passion för yoga och träning. Saprema designar yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg för både män och kvinnor. Kläderna är ekologiskt certifierade enligt GOTS och ÖKOtex 100. Hos Saprema strävar man efter att skapa kläder som är enkla att röra sig i som sitter skönt och bekvämt men som du samtidigt kan känna dig vacker i. Man jobbar därför mycket med härliga färger och vackra tryck. Kolla bland annat durga pant och kumari pant, eller kanske godess singlet för härlig yoga i mjukaste bambulycra.

På Sapremas hemsida möts du av vackra och inspirerande yoga bilder. Du shoppar ur kategorier som yogabyxor, yogatoppar, vardagsplagg, ull kläder och yogatillbehör. Du hittat även en lookbook samt en länk där du kan skriva upp dig på yogaresor som anordnas av Saprema. I varje avdelning som t.ex. yogabyxor letar du lätt genom att ange ditt kön och/eller välja färg. Saprema har många modeller på yogabyxor som kan vara svåra att hitta på andra ställen. De har byxor för alla sorters yoga; vita yogabyxor till kundalini, tighta yogabyxor för Iyengarlovers, korta yogabyxor för hotyoga yoginis, flödande yogabyxor för dig som gillar mycket tyg.

Hos Saprema betalar du med kort (Visa eller Mastercard), direkt från din bank eller mot Klarna faktura eller konto. Man samarbetar med Euroline/DIBS för att garantera en säker hantering. Leveranser sker med brev, postpaket eller företagspaket beroende på vikt och beställare. Normalt gäller 49 kr som fraktkostnader inom Sverige.

Du kan kontakta Saprema på telefon: 0703-00 94 14 eller skicka epost till adress: info@saprema.se. Det går också att skriva till dem genom ett kontaktformulär som du hittar genom länken Kontakta oss längst ner i det vänstra hörnet. Saprema finns på facebook och har också massor av fina bilder på Instagram.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

10 % rabatt med Saprema rabattkod

Spara upp till 50 % i fyndhörnan

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se