SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Scandic Hotels Bokningskod & Erbjudanden! - www.scandichotels.se

Butik RSS

Scandic Hotels Hos Scandic bor du på över 220 hotell i 8 länder. Scandic har som mål att erbjuda sina gäster bra boende och samma höga servicenivå på alla sina hotell, och arbetar nu med att expandera i Skandinavien, Nord- och Östeuropa samt i Ryssland.

Scandic värnar dessutom om miljön, bl.a. genom att nästan alla deras hotell är miljömärkta med Svanen eller EUs Eco-label.

Scandic Bokningskod / Rabattkod
Vad är en bokningskod? Om du bokar enligt ett kampanjerbjudande, avtalspris eller med ett presentkort på Scandics hemsida krävs en särskild bokningskod. Om du vill spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, klicka i rutan nedanför.

Att boka med Scandic Hotell rabattkoder.
Fyll i koden i fältet "Bokningskod" i Scandics bokningsdialog. Rabattkoder som du kan uppge där är bl.a. avtalskoder (D-nummer: ex. D123456789), presentkort och kampanjkoder.

Scandic använder sig även av Bonus Cheques- och frinattserbjudanden.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Alltid bästa pris när du bokar online

Miljövänliga hotell över hela norra Europa
På Scandic webbsajt kan du själv boka rum på alla deras hotell direkt på nätet. Scandic är en av Sveriges mest kända hotellkedjor och har nu över 220 olika hotell i 8 länder. Du hittar numer Scandic i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Nederländerna, Belgien och Polen. Hos Scandic satsar man på trivsel. Hellre trevligt än flott är ett av deras absoluta ledord. När du kommer in genom dörrarna på ett Scandic hotell ska du kunna känna dig säker på att du kommer att bli trevligt bemött. Scandic bjuder på en avslappnad atmosfär för att du ska kunna ha det så bra som möjligt på din konferens, shoppingresa eller familjesemester. Scandics hotell passar alla typer av resenärer som barnfamiljer, kärlekspar, seniorer och affärsresenärer. Du får bekväma rum som är utrustade med både tv och wifi och sköna sängar. De fina frukostarna är naturligtvis också en av resan höjdpunkter. Allt detta till bra priser som passar även en mindre budget.

Scandic är också stolta över att vara Nordens mest hållbara hotellkedja och jobbar aktivt med miljöarbete. Bland annat serveras ekologiska frukostar, all energi kommer från vind och vatten och man följer WWF:s rekommendationer när det gäller vilken fisk som serveras i deras restauranger. Det handlar alltså om ett totalt miljövänligt helhetstänk.

Så ska du ut och resa gå in på Scandic hemsida och leta efter ett boende som passar din smak och din budget. Du bokar lätt genom den enkla sökfunktionen eller letar reda på aktuella erbjudanden i navigationsfältet längst upp på sidan . Aktuella erbjudanden brukar också annonseras med bild på hemsidan. Dessutom hittar du information om deras fina bonusprogram. Genom lojalitetsprogrammet "Scandic Friends" får du särskilda erbjudanden och poäng på alla dina hotellnätter som du sedan kan växla in mot frinätter. Håll särskilt utkik efter deras fina weekend-erbjudanden.

Ditt bokade hotellrum betalar du i de flesta fall när du anländer till hotellet. För vissa särskilda erbjudanden krävs dock att du betalar direkt på nätet. Det är då kredikort som gäller. Man accepterar Visa, Mastercard, American Express och Diners.

Vill du ha hjälp med att boka eller behöver komma i kontakt med Scandic så når du deras kuntjänst på telefon: 08-517 517 00 eller genom att skriva e-post till dem. De har olika adresser beroende på vad ditt ärende är. Till exempel skriver du till: memberse@scandichotels.com, om du har frågor om bonusprogrammet. En fullständig lista på adresser hittar du på Scandics webbsajt. Du kan också hålla kontakten med Scandic genom att acceptera e-mail via bonusprogrammet eller genom att föja dem på facebook, twitter, LinkdIn eller Pinterest.

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Sista chansen – Påskspecial i 72 timmar – boka rum från 640:-

20% weekendrabatt på hotell hela året!

Boka sommaren nu – Dubbelrum från 590:- (Scandic Bokningskod)

Sommarens hotellrum för 590 kr med Scandic bokningskod

Bixtpriser – rum från 630 kr med Scandic bokningskod

Shoppingweekend från 1021 kr för 2 personer hos Scandic!

Fritt inträde på Äventyrsbadet (Skövde) med Scandic bokningskod

20 % rabatt på Rica hotell med bokningskod

Hotellweekend under hösten från 650 kr med Scandic bokningskod

25 % rabatt i augusti med bokningskod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se