SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Scandlines Bokningskod & Erbjudanden! - www.scandlines.se/

Butik RSS

Scandlines Om Scandlines
Scandlines är med 14 färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier. Scandlines trafikerar bland annat Helsinborg-Helsingör, Trelleborg-Sassnitz, Trelleborg-Rostock och Rödby-Puttgarden.

Bokning
Det är enkelt att få information om Scandlines linjer, köpa biljetter och boka plats för de överfarter du önskar. Det gör du enklast via Scandlines bokningssystem online för sträckorna:

Helsingborg-Helsingör
Hbg-Hör + Rödby-Puttgarden
Hbg-Hör + Gedser-Rostock
Trelleborg-Rostock
Trelleborg Sassnitz

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

Familjebiljett till Danmark för endast 144 kr / väg – Helsingborg – Helsingör

Spara 50 % och handla ombord på Scandlines

Boka Scandlines online till lägre priser!

Tura-biljett endast 37 kronor!

Ett av Europas största rederier
Scandlines är ett av Europas största rederier med ett omfattande nätverk av rutter som sträcker sig till Danmark, Tyskland och Sverige och de baltiska länderna. Företagets logotype är försedd med tre olika färger symboliserar flaggan i de länder rederiet huvudsakligen trafikerar. Gult står för Tyskland, rött för Danmark och blått för Sverige. De har 13 hamnar och nio rutter i Östersjön. Företagets ambition är att kunna förse sina passagerare med en snabb pålitlig och bekväm resa. 20 miljoner passagerare ca 3 miljoner personbilar och 800 000 lastbilar färdas med Scandlines varje år. Huvudkontoret ligger i Rostock och Köpenhamn

Scandlines lägger stor vikt vid att göra passagerarens överfart snabb behaglig och effektiv. De har därför investerat i en modern flotta som håller hög standard. Samtliga färjor har ett stort utbud av restauranger och catering, de erbjuder även möjligheten till gedigen taxfree-shopping. Ombord på färjorna kan man handla öl, vin och sprit samt konfektyr kosmetika och parfym till väldigt tilltalande priser.

Scandlines har ett kvalitetssäkringssystem som är klassat av international Maritime Organisation - sjöfartens motsvarighet till ISO 9000. Det innebär att de har kartlagt, dokumenterat och systematiserat sina rutiner. Det minskar risken för att saker ska gå fel och gör det lättare att hantera situationen om eventuella olyckor skulle uppstå. Detta görs för att behålla en säker drift och för att kunna manövrera fartyget på ett betryggande sätt.

Vid biljettköp går 1,5 procent av priset till välgörenhet via contributeshopping.com. Man kan följa Scandlines via Facebook på https://www.facebook.com/Scandlines. De har även ett nyhetsbrev man kan prenumerera på http://www.scandlines.se/kundservice/nyhetsbrev Där kan du ta del av erbjudanden och kampanjrabatter från Scandlines.

Smidig bokning på nätet
Scandlines priser är alltid i SEK. Köper du via internet görs oftast en bokning mot en bestämd avgång men är man för tidig eller försenad till hamnen kan man utan kostnad borda nästa lediga avgång om priset är detsamma. Betalning kan genomföras via vanlig bank och med kreditkort. Man kan även välja att föra över att betala kontakt. Det går också att betala via plusgiro.

När bokningen är slutförd och biljetten är betald på Scandlines kan man direkt skriva ut sin bekräftelse. Där står information om vilka färjesträckor som gäller, avgångstider antal personer osv. Där finns också ett 8 siffrigt bokningsnummer. För den som inte har möjlighet att skriva ut räcker det med att ha med bokningsnumret vid avfärd. Numret kan användas en gång därefter är det förbrukat, därför kan det betraktas som en värdehandling. När du checkar in och uppger ditt bokningsnummer ställer personalen ut riktiga resedokument. Har du inte använt din biljett inom 2 månader återbetalas beloppet till dig.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Weekendbiljett till Tyskland – 1 860:- T/R med Scandlines

25% rabatt på Helsingborg – Helsingör!

Scandline erbjudandekod ger dig fri årsavgift för AutoBizz Smart

100 kr rabatt på 1-dagsbiljett hos Scandlines

Super-Duper biljett Gedser-Rostock/Rødby-Puttgarden för 149kr

Höstshopping upp till 50% med Scandlines

25% rabatt på inträde på Louisiana Museum i Humlebæk, Danmark

Rödby/Puttgarden – Kombipaket 50:- online rabatt + 250:- tillbaka!

Billiga familjebiljetter mellan Helsingborg och Helsingör med Scandlines

Gedser-Rostock t/r – för endast 698:- Scandlines ECONOMY biljett

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se