SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Se och Le Rabattkod & Erbjudanden! - www.seochle.se

Butik RSS

Se och Le Hos Seochle.se köper du läsglasögon på nätet. De har Sveriges bredaste sortiment för både damer och herrar. Tyvärr behöver många över 40 år läsglasögon. Shoppar du hos Se och Le blir de snygga accessoarer istället för tråkiga måsten. Se och Les läsglasögon är billiga, tuffa, snygga och håller bra kvalitet. Oslagbara priser!

 

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

15 % rabatt på två par läsglasögon med SeochLe rabattkod

30 % rabatt på fem par läsglasögon med SeochLe rabattkod

20 % rabatt på 3 par läsglasögon med SeochLe rabattkod

Snygga läsglasögon på nätet
Se och Le är en nätbutik som är specialiserade på läsglasögon. Tyvärr är läsglasögon något som vi alla behöver förr eller senare oavsett om vi haft problem med synen tidigare i livet. Se och Le gör det lätt och roligt att hitta just de läsglasögon du behöver och vill ha. Även läsglasögon skaju vara en snygg accessoar. Hos Se och Le hittar du ett fantstiskt brett sortiment av läsglasögon för både damer och herrar. De har alla slags bågar och linser. Bland bågar hittar du modeller som båglösa, halvgarnityr, metallbågar och plastbågar i många olika färger och former.

Så är din syn inte riktigt vad den varit gå in på Seochles.se och shoppa loss. Direkt på hemsidan hittar du en enkel sökfunktion där du lätt hittar vad du letar efter genom att antingen välja båge, storlek på linsen eller färg på glasögonen. I butiken hittar du också tillbehör som fodral, skötselråd, kundbilder m.m.

Alltid fri frakt
Se och Les betalningar hanteras av Klarna och det går bra att betala mot faktura eller via konto, med kreditkorten Visa och Mastercard och via direktbetalning från din bank. Alla beställningar skickas fraktfritt med Posten. Normal leveranstid anges till mellan 3-5 dagar. Du har sen 20 dagars öppet köp och 1 års garanti mot fabrikationsfel.

Se och Le är ett svenskt familjeägt företag som nu drivs av en f.d. IT-chef som mitt i livet upptäckte att han behövde läsglasögon. Vill du komma i kontakt med dem når du deras kundtjänst på telefon 08-314920, vardagar mellan kl 8-18. Otroligt bra öppettider för ett mindre företag. Du kan dessutom skicka e-post till dem via kontaktformulär eller till adress: order@seochle.se.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

40 % rabatt på ALLT med Se och Le rabattkod

10 % rabatt & fri frakt på alla läsglasögon – Se & Le rabattkod

30 % rabatt på alla läsglasögon – SeochLe rabattkod

10 % rabatt med SeochLe rabattkod

20 % rabatt på ALLT med exklusiv SeochLe rabattkod

30 % rabatt till Alla Hjärtans med Se och Le rabattkod

Sveriges bredaste sortiment av läsglasögon

Ju fler par du köper, desto större rabatt

Beställ tre par läsglasögon, betala för två

3 par till priset av 2 med SeochLe rabattkod + fri frakt

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se