SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Seat24 Kupongkod & Erbjudanden! - www.seat24.se/

Butik RSS

Seat24 Seat24 skiljer sig från de övriga nätresebyråerna. De tycker att det ska gå både snabbt och enkelt att boka sin resa, och de använder en annan bokningsteknik som ger kunderna andra alternativ än vad de annars skulle ha fått, och som också i många fall är bättre. De erbjuder också hotell och hyrbil via Seat24.se. Behöver du hjälp med mer specifika bokningar kan du kontakta dem via telefon.

Några av de flygbolag som Seat24 samarbetar med är Air Canada, Air France, Finnair, KLM, Lufthansa, Sterling och Malmö Aviation.

Seat24:s Rabattkupong eller Seat24 Kupongkod?
Efter du har hittat en billig flygresa med Seat24s sökverktyg klickar du vidare till beställningsformuläret. Under rubriken "Rabattkupong vid flygbokning" hitta du ett fält "Jag vill använda en kupong.", där du ska klistra in din Seat24-kupongkod.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

250kr rabatt på hyrbil vid bokning över 1000kr

Boka flyg + hotell samtidigt till rabatterat pris

Enkla resebokningar på nätet
Seat24 är en resebyrå på nätet var främsta ambition är att göra det enkelt för dig att boka flygresor. Hos dem söker du bland 650 olika flygbolag så att du alltid ska kunna boka dina flygbiljetter till låga priser. Du kan också passa på att komplettera din flygresa med billiga hotell. Så oavsett om du söker boende för din cityweekend, solsemester eller din affärsresa så kan Seat24 hjälpa dig med din bokning. De samarbetar med hotels.com och har för närvarande fler än 240 000 olika hotell runt om i världen i deras utbud. Självklart kan du även boka hyrbilar hos dem.

Seat24 har en ren och enkel sajt utan en massa distraktioner. Du letar efter vad du behöver genom deras lättanvända sökfunktion. Du hittar också länkar till de lägsta flygpriserna just nu och de bästa paketresorna, dvs. flyg och hotell, direkt på hemsidan. Det går också bra att navigera sajten genom navitationsfältet längst upp på sidan där du hittar länkar till flyg, hotell, flyg och hotell, hyrbilar, charter och kundtjänst. Det finns också ett antal gratis reseguider till ett stort antal resmål över hela världen och de har en reseblogg.

Din flygbiljett betalar du sedan med kreditkorten Visa, Mastercard, American Express eller Eurocard. Du kan också betala genom direkbetalning från Sveriges fyra största banker eller genom Klarna. Seat24 har ingen internethandels-certifiering men lovar säkra betalningar haterade av DIBS. Betalning sker med så kallad SSL-kryptering, samma teknik som de flesta av internetbankerna använder. De har också ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Känner du dig inte bekväm med att boka på nätet eller har andra frågor når du Seat24 på telefon: 0770 - 45 77 24, måndag-fredag kl. 09.00-14.00. Vill du ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer skriver du upp dig på att få nyhetsbrev eller förljer Seat24 på facebook och twitter.

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Flyg till Paris för endast 335 kronor hos Seat24

Upp till 50 % rabatt på hotell när du bokar flyg samtidigt

500 kr rabatt på flyg och hotell med Seat24 rabattkod

En miljon billiga resor med SAS – Sista dagen!

Upp till 50 % rabatt på hotell när du bokar hotell och flyg tillsammans

1 000 000 billiga resor med SAS – boka hos Seat24

Helsingforskryssning för 50 kr med produktkod!

10 % rabatt med rabattkod – Endast två dagar!

50 % på hotell hos Seat24

Höstkampanj hos SAS – välj bland 1 miljon billiga resor hos Seat24 rea

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se