SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Sembo Erbjudandekod & Erbjudanden! - www.sembo.se/

Butik RSS

Sembo Sembo är en svensk researrangör på nätet som sepcialiserar sig på att erbjuda riktigt bra boende. Via dem kan du boka hotellrum och lägenheter på mer än 250 resmål över hela världen. De erbjuder allt från city weekends till solsemestrar och skidresor. På sembo.se hittar du alla slags semsterboenden som billiga hotell, semesterlägenheter, semesterhus, bed and breakfast och hostels. Bäst av allt, vissa av dessa är särskilt utvalda av Sembos egna agenter som varit på plats vilket betyder att du kan känna dig säkrare på att du får ett riktigt  kvalitetsboende. Självklart kan du också boka hyrbilar och evenemangsbiljetter via Sembo.

Erbjudanden och rabattkoder
Erbjudandekoder från Sembo ges vid bestämda tillfällen till kunder och nyhetsbrevsprenumeranter via olika kampanjer. Här på Rabatt.se kan du hitta alla möjliga slags rabattkoder från Sembo.

 

Aktuella erbjudanden

6 kampanjer

20 % rabatt på färja när du bokar färja och boende samtidigt

Frinätter – Stanna borta fler nätter men betala inte för fler!

10 – 25 % boka tidigt-rabatt hos Sembo

Superdeals på resor

Boka evenemangsbiljetter till resan direkt via Sembo

160 hotell med boka tidigt-rabatt!

Om Sembo Sembo är ett bra alternativ för den som vill åka på en billig semester och samtidigt ha egna valmöjligheter. Istället för att erbjuda paketresor kan kunden själv skräddarsy sin egen semesterresa utifrån egna önskemål och preferenser. Hos Sembo kan du själv välja ut boende, transportsätt och eventuell hyrbil. Hur länge vistelsen varar är helt upp till resenären

Sembo äger 50 000 lägenheter, hotell och hus i hela 163 länder. De anordnar resor till Asien, Usa och Europa och har boende i 40 olika storstäder. De har ett eget kvalitetssäkringssystem som garanterar att boendet håller en bra standard.75 procent av resorna köps via internet, resterande försäljning sker via resebyråer och telefon. Under 2012 var det 120 000 personer som bokade sin semester via Sembo.

Historia Sembo bildades 1987 och var på den tiden ett ekonomiskt alternativ för dem som ville resa billigt genom att bila ner till Medelhavet. Sedan dess har det hänt mycket i resebranchen. Idag är det billigare att flyga än att åka bil. Stena AB köpte upp Sembo vid årsskiftet mellan åren 2007 och 2008.

Fördelar med Sembo Förutom friheten att kunna utforma sin semester själv är det billigare att resa via Sembo än att köpa en traditionell paketresa. Sembo har en prisgaranti som innebär att om du skulle hitta ett annat likvärdigt boende till ett lägre pris hos någon annan arrangör får du mellanskillnaden tillbaka. Under förutsättning att det säljs och marknadsförs mot den svenska marknaden.

Tryggt att resa med Sembo Sembo har en försäkring som garanterar pengarna tillbaka om ett flygbolag skulle gå i konkurs , en trygghet du inte alltid har om du bokar biljett direkt via flygbolaget.

Sembo har dagliga öppettider via telefon. Därutöver har de jour och servicetelefon som man kan använda sig av när man är utomlands.

Eftersom Sembo ägs av den ekonomiskt starka Stena koncernen kan de erbjuda en större trygghet för kunden.

Betalning Sembo garanterar en trygg betalning via nätet, eftersom de är kund hos handelsbanken är det deras krav på säkerhet som gäller. Resan kan betalas via Bankgiro, Internetbank, eller med Visa, Master- och Eurocard eller via Klarna (delbetalning eller faktura). Vid köp av flygbiljett ska betalning ske direkt vid bokningstillfället. Beställningen är bindande och ej avbokningsbar.

Sembo är ansluten till contributeshopping.com och vid varje bokning går 120 kr till välgörande ändamål.

Avtalsregler I följande text kan du läsa lite om de avtalsregler som gäller vid beställning av resa på Sembo,

Sembo har en anmälningsavgift på 10% av totalpriset samt avbeställningsskydd på 4% av det totala priset. Detta ska vara inbetalt inom 7 dagar efter det beställningen är gjord. Avbeställningsskyddet är valfritt.

Slutbetalningen ska göras senast 15-45 dagar innan avresa beroende på vad man har bokat. Hela beloppet skall då betalas på en och samma gång. Om inbetalning ej skett i tid förbehåller Sembo sig rätten att behålla anmälningsavgiften.

När Sembo skriftligen bekräftat beställningen(antingen via post eller email) och handpenningen är inbetald är avtalet bindande för båda parter.

Efter bokningen får man ett bekräftelse mail det är viktigt att kontrollera att uppgifterna i mailet stämmer är korrekta.

Det går att reklamera boendet via aAllmänna Reklamationsnämden om man inte skulle vara nöjd. I det fallet är det konsumentlagstiftingen som gäller.

Avbokning kan göras på telefon 042-37 85 00, eller skickas per mail till sembo@sembo.se.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Fina erbjudanden på årets skidresa hos Sembo

Boka årets julmarknad – Fina erbjudanden!

Få över 20% rabatt på hotell i Lütjenburg med Sembo

Kampanjpriser på Legoland – Bo 3 nätter betala för 2

Extra 10 % rabatt på paketerbjudande till Disneyland Paris

1 miljon billiga resor med SAS

Upp till 50 % rabatt på Stena Line med Sembo erbjudandekod

Upp till 25 % rabatt på sommarboende i Frankrike när du bokar tidigt

300 kr rabatt på semesteboende med Sembo rabattkod

Upp till 60 % boka-tidigt rabatt på sommarboende

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se