SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Servage Rabattkoder & Erbjudanden! - www.servage.se/

Butik RSS

Servage Servage grundades 1998 och har sedan dess revolutionerat marknaden för webbhotell genom att erbjuda nästa generations klustrade plattform för att reducera nedtid – Super Node Structure. De har kunder i 180 olika länder och deras huvudsakliga marknader är USA, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Danmark.

Servage har kontor både i Sverige och Tyskland samt i USA och Australien. Pålitlighet, hög hastighet och utomordentlig kundsupport är nyckelorden i deras verksamhet.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Nästa generations webbhotell
Servage är ett tyskt webbhotell som grundades 1998 under ett annat namn och sedan dess blivit ett ett väletablerat företag i branschen som i dagsläget är värdar för fler än 181625 webbsidor på flera kontinenter. Man erbjuder dig nästa generations webbhotell redan idag. Sannolikt är deras tjänst den mest tekniskt avancerade och pålitligaste som finns på marknaden idag. De erbjuder klustrade servrar som revolutionerat sättet att se på webbhotell för många av deras tusentals kunder. Genom det klustrade systemet slipper du helt driftstopp i deras system. Tillförlitliga servrar, hastighet och kundservice är nyckelorden i för verksamheten.

Med Servage One bygger du din nya hemsida både billigt och enkelt. Gå in på deras svenska webbsida och börja direkt. Du har huvudmenyn längst upp på sidan med kategorierna: Web Hosting, Domäner, VPS m.fl. De bästa erbjudanden finns också alltid på hemsidan. Med Servage får du kraftiga servrar, SSL-kryptering, svensk support, obegränsat utrymme, obegränsad trafik, egna e-postadresser, virusfilter, domännamn på köpet m.m. Servage har under åren vunnit många fina priser inom branschen och har 97 % kundnöjdhet.

Support dygnet runt, alla dagar
Servage erbjuder betalning med VISA, Mastercard eller American Express. Det går också bra att betala via PayPal eller Skrill. Har du frågor innan du bestämmer dig kan du använda dig av Live chatt eller e-posta till adress: sales@servage.net. När du väl har köpt tjänsten har du support 24/7. Man har personal på plats 24 timmar per dygn, 365 dagar per år. Alla supportförfrågningar som ställs genom våra specificerade supportkanaler är garanterade ett snabbt svar. Generell responstid är 20 minuter.

Servage finns att följa på Facebook och Google+. Man har också ett eget Magazine. Du hittar länken längst ner på höger sida på hemsidan.
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

50 % rabatt på 12-månaders hostingpaket med Servage rabattkod

50 % rabatt på 12 mån hostingpaket med rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se