SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Shapy Kampanjkod & Erbjudanden! - www.shapy.se/

Butik RSS

Shapy Har du svårt att hinna ta dig till träningen eller tycker du bara att gymkort är onödigt dyrt?

Med Shapy kan du träna hemma när du tid, utan att behöva åka till och från gymmet eller binda upp dig på kostsamma gymmedlemsskap.

Träna hemma framför din  dator eller TV med professionella gruppträningsinstruktörer som ger dig nya, inspirerande pass varje månad. Att träna hemma är tidseffektivt, billigt, roligt och du...man kan släppa loss utan att någon ser!

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Träna hemma från 75 kr i månaden

Träningspass online direkt till ditt hem
Shapy erbjuder träningsprogram till din dator eller TV. De sprider träningsglädjen och motivationen direkt till din dataskärm. Med Shapy bestämmer du själv när du vill träna och slipper slösa tid och kostnad på att ta dig till gymmet. Dessutom kan du ta med dig Shapy om du är på resande fot. Varje månad får du nya träningspass, med härlig musik och olika koreografier. De olika passen har olika fokus och uppbyggnad. Det finns pass där du funktionellt tränar igenom hela kroppen med din egen kroppsvikt, dansinspirerade pass och mjukare pass med inspiration från yoga och tai chi m.fl. Helt enkelt något för alla smaker. Den bästa träningen är att variera sig. Shapy jobbar bara med välutbildade instruktörer som varit yrkesverksamma i många år och har kunskaper inom områden som bl.a. hälsopedagogik, idrottspedagogik och dans.

Gå in på Shapy.se och starta din resa mot ett hälsosammare och attraktivare liv. Klicka på länken "Träna nu" för att starta ditt abonnemang. Vill du veta mer om de olika passen hittar du en fullständig lista på vänster sida på hemsidan. Man erbjuder pass med namn som: kärna, puls, styrka, fokus, rytm, inspiration, live och Shapy30. Har du frågor som inte besvaras på hemsidan så kan du kontakta Shapy via ett kontaktformulär som du når via länken "Kontakt".

Ett månadsabonnemang hos Shapy kostar f.n. från 75 kr i månaden med ett längre abonnemang. För dig som inte vill skriva upp dig så länge finns det dock månadsabonnemang utan bindningstider så att du kan avsluta ditt abonnemang snabbt och enkelt. Betalning mottas med betalkort eller via SMS.

Shapy finns på Facebook och du hittar också många inspirerande foton på Instagram.
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se