SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Shirtstore Rabattkod & Erbjudanden! - www.shirtstore.se

Butik RSS

Shirtstore Shirtstore - nätets största och bästa butik med t-shirts och tröjor med coola och roliga tryck.

Hybris, som är företaget bakom Shirtstore, bildades 1998 som ett reklamföretag. 2002 började de så smått trycka lite kläder till artister, kunder och vänner. Folk som hade "deras" kläder frågade ofta vart man kunde köpa dessa och efter ett tag kom idén till en butik på nätet.

Nu är Shirtstore nordens största t-shirtbutik.
Shirtstore erbjuder ett enormt sortiment och målet är att alla ska hitta en tröja som man vill köpa. Shirtstore har fram till dagens datum levererat fler än 150.000 beställningar och ca 600.000 produkter.

Shirtstore har exklusiva licenser att designa och trycka t-shirts med motiv från bl.a DC Comics, CBS, Paramount och Warner Bros.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt över 399 kr

Störst på t-shirts och tröjor med tryck
Shirtstore.se har nordens största utbud av fräcka, coola, t-shirts och andra tröjor med tryck. Hela familjen hittar enkelt något i det breda sortimentet av vintage, retro, roliga och snygga tröjor. De har ett stort urval av färger, modeller och storlekar och har ett grymt designteam som ser till att de hela tiden har det senaste. Dessutom lovar man riktigt bra priser och nöjda kunder. Shirtstore hälsar dig välkommen in att inspireras och shoppa i deras webbutik som totalt har drygt 2000 olika modeller t-shirts och tröjor m.m. De garanterar snabba leveranser, säkra betalningsmetoder, 30 dagars öppet köp, allting i lager och hjälpsam personal.

Shirtstores sajt är modern och faktiskt cool. Du navigerar lätt mellan huvudkategorierna: ”Nya produkter”, ”Herr t-shirts”, ”Dam t-shirts”, ”Sweatshirts” och ”Mer”. I varje kategori finns sedan underkategorier med roliga och inspirerande namn som galet, retro, street, pin-up, tattoo och biker, för att nämna några. På hemsidan hittar du vidare stora annonser och senast inkommit samt mest sålda just nu. Vissa av Shirtstores varor hittar du ingen annanstans eftersom de har exklusiva licenser med bl.a. Warner Bros, 20th Century Fox, CBS m.fl.

Shirtstore grundades år 2003 och ägs av Hybris Production AB, och har sedan dess vuxit till nordens största t-shirt butik på nätet med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Shirtstore har sitt huvudkontor med produktion och lager i Trelleborg. Shirtstore har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och har hittills levererat till mer än 100 000 nöjda kunder. Shirtstore har också vunnit pris som Jetshops Årets e-butik 2012 och Årets design 2010 och har fått positiva omdömen av kunder på Trustpilot.

Hos Shirtstore betalar du genom direktbetalning från Sveriges fyra ledande banker, postförskott med kreditkorten Visa, American Express och Mastercard, Klarna faktura eller konto samt med PayPal.

Behöver du extra hjälp med ditt inköp har Shirtstore personlig kundtjänst på telefon: 0410-35 35 00, vardagar mellan kl. 09.00-14.00 och på e-post: kundtjanst@shirtstore.se

Börjar du känna dig lätt beroende av Shirtstore går de att följa på Facebook och Twitter. Alla som handlar får också automatiskt Shirtstores nyhetsmail.

Fri frakt över 800 kr
Shirtstore har fri frakt på beställningar över 800 kr. För mindre beställningar får du betala 29 kr i frakt. Din beställning skickas alltid så snabbt som möjligt och normal leveranstid anges som 2-4 arbetsdagar. Du har alltid rätt att häva ditt köp om utlovad leveranstid inte hålls. Hos Shirtstore får du 30 dagars bytes- och ångerrätt av varor i ursprungligt skick.
 
 

Tidigare Erbjudanden

8 tidigare

Shirtstore REA – 30-50% rabatt på t-shirts!

25-75% rabatt på Black Friday – Shirtstore

Just nu: 20% rabatt på alla produkter från Marvel

25% rea på kläder med Transformers

Fina priser på Big Bang Theory t-shirts och fan merchandise

3 för 2 på Star Trek-produkter hos Shirtstore

Fri frakt i 1 år!

Fri frakt, fräcka t-shirtar – denna vecka!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se