SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Shy to Buy Rabattkod & Erbjudanden! - www.shytobuy.se/

Butik RSS

Shy to Buy ShytoBuy har funnits sedan 2003 och är en ledande onlinebutik som specialiserar sig på ett brett spektrum av livsstilsprodukter och produkter inom sexuell hälsa. De har etablerat sig som en av de främsta leverantörerna av diverse trendiga varumärken inom sexuell hälsa, hudbehandling, hårborttagning och håravfall.

Har du en rabattkod?
Skriv in din Shytobuy rabattkod i andra steget i kassa-processen.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Följ Shy to Buy på facebook och få rabattkod på 5%

Intim- och hälsoprodukter på nätet
ShytoBuy är ett etablerat hälsocenter online. De är specialiserade inom behandlingar för genanta, sexuella, kosmetiska samt generella hälsobesvär. Genom att handla hos Shytobuy slipper på gå till apoteket för att handla vissa generande produkter. Istället handlar du vad du behöver på nätet och får produkterna skickade till dig. Enkelt och bekvämt. Shytobuy har hjälpt tusentals nöjda kundern sedan 2003. Man har för närvarnade 10 internationella hemsidor, vilket har hjälpt kunder i bl.a. Sverige,  Norge, Danmark och England. Att handla hos Shytobuy är alltid snabbt, diskret och säkert.

På Shytobuys hemsida handlar du allt från manlig hälsa och kvinnlig hårborttagning till erektionsproblem och acne. Huvudkategorierna: Man, Kvinna, Unisex, Kroppsdel och Märke hittar du i en meny längst upp på sidan. Alla dessa kategorier ger dig en "drop -down meny" som t.ex. för män innehåller kategorier som anal intimitet, erektionsproblem, flatulens, grått hår, prostata m.fl. Man har produkter från varumärken som bl.a. Clearogen, Durex, NativeREmedies, SkinDoctors, Makari m.fl. På hemsidan hittar du också information om de populäraste produkterna, nyheter, reducerade priser m.m.

Fri frakt över 499 kr
Shytobuy erbjuder säkra betalningar med SSL-överföring. Du kan välja att betala med någon av kreditkorten Visa, American Express eller Mastercard. Det går också bra att betala direkt om du har SEB, med PayPal eller mor Klarna faktura. Shytobuy har McAffee Secure certifiering. Man får fri frakt till Sverige på beställningar över 499 kr och alla försändelser skickas i diskreta paket. Under 500 kr kostar leveransen 49 kr med Posten. Det finns också ett expressalternativ med UPS om du har bråttom.

Har du frågor eller problem så har Shytobuy svensk kundservice på telefon: 08 44 68 51 35. Kundservicen har öppet mellan kl. 10.00-19.00 på vardagar. Det går också bra att använda sig av Live chatt på hemsidan eller skicka e-post till adress: info@shytobuy.se. För löpande information och kampanjer kan du följa Shytobuy på facebook och twitter.

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

5 tidigare

5 % rabatt på din beställning från Shy to Buy (5% rabattkod)

20% rabatt på proto-col Ögonvårdspaket från Shy to Buy

Nu 10% på allt – med ShytoBuy Rabattkod

10 % rabatt på HELA sortimentet med rabattkod

Få 10% rabatt hos Shy to Buy med Rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se