SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Skistart Kupongkod & Erbjudanden! - www.skistart.com

Butik RSS

Skistart Skistart är ledande butik i Norden inom längdskidåkning, rullskidåkning, klättring m.m. Hos dem får du hjälp att välja rätt utrustning för just dig oavsett om det gäller längdskidor, rullskidor, skidor, stavar, bindningar, pjäxor eller valla för dina skidor.

Skistart.com har ett brett sortiment inom klättring, kosttillskott, pannlampor, långfärdsskridskor, löpning, tält, liggunderlag och sovsäckar.

Dessutom erbjuder de attraktiva kampanjer och du som kund har alltid fri frakt på alla dina beställningar när du köper för minst 300 kr.

 

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Veckans kampanjer hos Skistart

OUTLET – Spara upp till 70%

Nordens största skidbutik på nätet


Skistart är en specialistbutik för dig som älskar längdskidor, rullskidor och klättring. De har sin huvudmarknad i Sverige och Norden men har även en webbutik på engelska och säljer idag över hela världen. Förutom internethandel har de också en butik i Älvdalen i norra Dalarna. Skistart är ett familjeägt svenskt företag som sätter kunderna i första hand. De brinner för längdskidåkning och friluftsliv och gör allt för att varje kund ska hitta den bästa utrustningen för just dem. Skistart satsar därför hårt på kundservice och att kunna erbjuda ett brett sortiment. De har fått mycket goda omdömen hos Prisjakt. Skistart är det självklara valet för dig som ska köpa längdskidutrustning.

Gå in på Skistart.com och handla allt inom längdskidor, rullskidor, skidkläder, skidvalla m.m. Navigera genom menyn på toppen av sidan. Där kan du gå in på avdelningarna: vinter, kläder, sommar, skor, året runt, Outlet, kampanjer och Dahlie Outlet. Skistart har även vallaservice i Mora, Sälen och Älvdalen inför Vasaloppet. Hos Skistart har man produkter från alla de bästa varumärkena inom längdskidåkning som Alpina, Craft, Fischer, Kuzmin, Oneway och många fler. De har alltid bra kampanjer och för de bästa fynden bör du alltid kolla in deras Outlet-avdelningen först.

Alltid fri frakt


Skistart tar emot betalningar med kreditkort. Din betalning sker via en säker kreditkortsserver. Tjänsten levereras av Auriga. Detta betalningsalternativ är det snabbaste och enklaste och kostar inte dig som kund någonting extra. Det går också bra att betala direkt från din bank om du har Swedbank, Nordea eller Handelsbanken. Du kan också välja faktura genom Klarna och de erbjuder dessutom ett avbetalningsalternativ.

Har du frågor om utrustning eller får problem med din beställning så kontaktar du Skistart genom e-post: info@skistart.com, genom deras kontaktformulär alternativt ringa dem på telefon: 0251-131040. Man har telefontider på vardagar mellan kl. 08.00 - 16.00 (lunchstängt: 12-13). För löpande information har de ett eget nyhetsbrev, egen blogg och finns också på Facebook, Youtube, Twitter och Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

10 % rabatt på allt från Swix

Fri Hotbox när du köper skidor

Mellandagsrea med upp till 60% rabatt på 600+ produkter

Skistart julkalender varje dag fram till julafton!

200 kr presentkort per 1000 kr köp

Black Friday med 100 kr rabatt per 1000 kr köp

Endast denna helg 10 % rabatt i hela butiken!

100 kr rabatt per 1000 kr du handlar för

REA på sommarprodukter – Upp till 60 % rabatt!

Förboka skidor och få ett presentkort på 100 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se