SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Skytours Rabattkoder & Erbjudanden! - www.sky-tours.com

Butik RSS

Skytours Billiga flygresor och flygbiljetter - Med Skytours flyger du billigare. Skytours jämför priserna på 600 flygbolag - inrikes flyg och utrikes flygpriser

Sky tours är en reseportal som erbjuder marknaden ett effektivt verktyg där kunderna snabbt och enkelt kan boka flygresor till för stunden lägsta pris.

Sky tours närvaro i Europa och Nordamerika ger en resevolym vilket medför att vi kan erbjuda kunderna unika flygpriser genom våra leverantörsavtal.

Skytours har även ett av marknadens bästa prissöknings- och bokningsverktyg vilket jämför flygpriser och platstillgång i en och samma sökning.

Skytours erbjuder kunden transparens genom att visa det faktiska flygpriset utan påslag och tar först ut ett servicearvode vid genomförd bokning.

Skytours grundades 1973 och revolutionerade resebranschen genom att sälja biljetter till dåtidens så kallade lågkostnadsflygbolag.

Vi startade försäljning av flygresor via Internet 1997 och är idag Europas ledande reseportal med representation i över 20 länder vilket även borgar för stort kunnande och trygghet.

Skytours har sitt huvudsäte i Freiburg, Tyskland samt servicekontor i Sverige och USA.

Viktiga sökord:
billiga flygbiljetter, resa, resebyrå, billiga resor, flygbiljett, flygresa, flygresor, sportresor, flygbolag

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fotbollsbiljetter/Konsertbiljetter + flyg + hotell hos Skytours

Billigaste flygbiljetter hos Skytours

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se