SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Sock Designers Rabattkoder & Erbjudanden! - www.sockdesigners.se

Butik RSS

Sock Designers Sock Designers är ett svenskt varumärke för färgglada design-strumpor. Alla produkter görs i ekologisk bomull, handplockad enligt riktlinjer om fairtrade, och certifierade enligt GOTS.

Strumporna är i mycket hög kvalitet, mönster och färgkombinationer är lätta att älska och matcha till det mesta. Alla modeller är unisex och finns i storlekar för både män och kvinnor. Dessutom finns en jättefin barnkollektion i matchande design. Bomullen är självklart också certifierat giftfria.

Billig enhetsfrakt på endast 19 kr för alla beställningar.

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Ekologiska sockar i svensk design
Sock Designers är ett svenskt varumärke som tillverkar sockar och strumpor i ekologisk bomull. Alla deras produkter är framtagna med kärlek i alla led. Både när det gäller miljön och de som tillverkar deras sockar. Alla Sock Designers strumpor görs i mjuk och skön ekologisk bomull som känns rätt på foten från första stund. Dessutom har de en unik och färgrik design som du inte hittar hos någon annan. Så för dig som gillar färg och vill ha strumpor i riktigt bra kvalitet, handla hos Sock Designers. Företaget är familjeägt med säte i Göteborg. Det startades av Sofia och Michael Bergenstjerna, ett par som beslutade sig för att lämna ekorrhjulet bakom sig och göra någonting tillsammans istället. På deras personliga blogg kan du följa deras resa att bygga upp företaget och även familjelivet runt omkring.

I Sock Designers webbutik hittar du sockar för såväl vuxna som barn. Flera av de mest populära modellerna hittar du direkt på hemsidan. Du kan också gå in på någon av avdelningar vuxna eller barn i menyn längst upp på sidan. Där hittar du också länkar till presentkort, information och bloggen. Hos Sock Designers säljer man ekologiska bomullsstrumpor för hela familjen, damer, herrar och barn. Modellerna är unisex så varför inte köpa samma mönster till hela familjen. Hos Sock Designers har man ambitionen att skapa världens finaste ekologiska strumpa. Alla produkter är tillverkade av ekologisk GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard) bomull. GOTS är en internationell certifiering för miljövänlig framställning och färgning av ekologisk bomull och har även ett stort fokus på socialt ansvarstagande i hela framställningskedjan. Slutprodukten är helt giftfritt och även certifierat enligt ÖkoTex krav på trygga textilier.

Enhetsfrakt på 19 kr
Hos Sock Designers finns flera olika betalningsalternativ. Du betalar med kort, genom PayPal eller mot faktura. Man accepterar betal- och kreditkorten Visa, Mastercard och Diners. Elektroniska överföringar sköts säkert av Dibs och fakturering av Klarna. Alla order som kommer in före kl. 15.00 paketeras samma dag och leveranserna sköts av svenska Posten. Leveranstiden är vanligtvis en till två dagar beroende på vart i landet du bor. Sock Designers skeppar över hela världen. Inom Sverige kostar frakt endast 19 kr oavsett hur många strumpor du beställer. Du har 60 dagar öppet köp och bytesrätt på alla produkter som inte är köpta till ett rabatterat pris.

Behöver du komma i kontakt med Sock Designers så kontaktar du dem på flera sätt. Du kan ringa på telefonnummer: 031-12 12 17, mejla på: webstore@sockdesigners.se eller använda kontaktformuläret som du kommer åt via länken "Kontakt". Vill du få erbjudanden skriver du upp dig längst ner i höger hörn eller kollar här på Rabatt.se.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

8 tidigare

Just nu 50 % rabatt på ALLT

Aktuella kampanjvaror!

Alltid endast 19 kr i frakt

Spara 50% på enfärgade strumpor hos Sock Designers Rea

Fri frakt just nu! (spara 30 kr) – strumpor i ekologisk bomull!

10 % rabatt på strumpor i ekologisk bomull på Sock Designers

Fri frakt från Sock Designers

10% rabatt på order av strumpor från Sock Designer

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se