SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Stor och Liten Rabattkod & Erbjudanden! - www.storochliten.se

Butik RSS

Stor och Liten Välkända Stor & Liten finns nu också på nätet! Via sin webbutik säljer man leksaker till barn i alla åldrar i samma anda som i den omtyckta butiken. Stor & Liten har funnits sedan 1975 och under många år var den välkända butiken i Stockholm Sveriges största leksaksbutik. I november 2011 lanserades Stor&Liten på nätet med en butik fylld av leksaker av samma höga kvalitet till samm goda priser som man gjort sig kända för. Nu kan du handla Stor&Litens fina sortiment hemifrån i lugn och ro.  Dessutom har man, förutom leksaker, fina sortiment inom kategorierna: Sport och fritid, Baby och barn, Inredning, Teknik och Gadgets och en Outlet-avdelning.

Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippat med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på www.storochliten.se. Dessutom fri frakt på alla köp över 400 kr.

Stor & Liten ger ibland ut rabattkoder. En Stor & Liten rabattkod använder du i kassan.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Köp billiga leksaker hos Stor&Litens outlet!

Fri frakt över 400 kr

Rea-avdelning på Stor & Liten – leksaker till fyndpriser

Stor&Liten erbjuder leksaker, baby- och barnprodukter och inredning för ditt barn
Söker du leksaker, dockor, bilar, pyssel eller gosedjur ska du kika in hos Stor&Liten. Här hittar du populära produkter för dina barn och baby. Här trängs TV-spel, sällskapsspel, radiostyrt, figurer och böcker till mycket bra priser.

Leksaker från kända varumärken hos Stor&Liten
Du hittar alla kända varumärken hos Stor&Liten. Ett urval av dessa är Lego, Cars, Monster High, Brio, Disney, Barbie, Fisher-Price och Bobby-car. Stor&Liten erbjuder ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Det är både enkelt och kul att handla på Stor&Liten.

Välkänd Stor&Liten-anda
Stor&Liten, som en gång i tiden bestod av helt vanliga leksaksaffärer, har funnits sedan invigningen i Stockholm 1975. Stor&Liten affären kom att bli Sveriges största leksaksaffär. Under 2011 lanserades Stor&Liten äntligen även på nätet. Stor&Liten samarbetar med Min Stora Dag som är en stiftelse för svårt sjuka barn.

Stor&Liten ger dig personlig service
Kundservicen hos Stor&Liten är öppen vardagar och du kan få hjälp med tex orderstatus eller om du har en fråga om leksaker. Du kanske vill fråga mer om en betalning eller din beställning. Du kan även få hjälp med returer och byten.

Hur du handlar leksaker hos Stor&Liten
Stor&Litens hemsida är välsorterad med många avdelningar och kategorier. På första sidan finns en snabb överblick över vad som är aktuellt för säsongen, eventuella rabatter och prissänkningar, bästsäljande och nyheter. Kategorierna är många men tack vare den goda ordningen är det lätt att hittar det du söker.

Handla tryggt hos Stor&Liten
Hos Stor&Liten kan du välja mellan många betalningsalternativ som Klarna Faktura, Klarna Konto, Internetbank, American Express, Visa och Mastercard. Alla betalningar genomförs på ett tryggt sätt och du kan vara säker när du handlar från Stor&Liten.

Stor&Liten är medlem i Trygg e-handel som ställer hårda krav på e-handelsbutiker.

Så här enkelt handlar du från Stor&Liten
När du handlar leksaker hos Stor&Liten kostar frakten 29 kr. Leveransen tar ca 2-3 arbetsdagar. Om du har några frågor kan du enkelt kontakta Stor&Liten via deras kundtjänst på telefon eller e-post.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

REA med upp till 30 % rabatt på vinterleksaker

28 % rabatt på LEGO

Januari-REA med upp till 60 % rabatt

Mellandagsrea och fri frakt resten av året

Upp till 37 % rabatt på LEGO

Black Friday – 20 % rabatt med Stor&Liten rabattkod

Just nu fri frakt på alla beställningar

Just nu fri frakt på alla köp

Just nu fri frakt på alla köp

Upp till 35 % rabatt på LEGO hos Stor och Liten

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se