SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Storytel Kampanjkod & Erbjudanden! - www.storytel.se

Butik RSS

Storytel Hos Storytel kan du hitta ljudböcker för alla åldrar och smaker. Storytel erbjuder ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt för alla att njuta av och lyssna på ljudböcker. Man har tusentals titlar både på svenska och engelska i sitt sortiment. Gillar du ljudböcker så kommer du att älska Storytel. Ljudböckerna du lyssnar på som Storytel kund är böcker skrivna av våra allra bästa författare, alltid upplästa av professionella skådespelare.

Mer än 3 miljoner svenskar lyssnar på ljudböcker varje år. De är ett utmärkt komplement till vanlig bokläsning i bilen exempelvis. Oavsett vad just du är ute efter med din ljudbokslyssning så hjälper Storytel dig att hitta rätt ljudbok och lyssna på den i, den enda pryl du alltid bär med dig, din mobiltelefon.

Storytel ger ibland ut kampanjkoder. En Storytel rabattkod/kampanjkod använder du redan på hemsidan för att ta del av ditt erbjudande.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Storytel kampanjkod – Gratis ljudbok – Prova Storytel gratis i 14 dagar

Ljudböcker digitalt via nätet
Storytel är en ljudbokstjänst som du kan prenumerera på via nätet. Genom att använda tjänsten får du möjligheten att streama ljudböcker  direkt till din mobiltelefon. Detta kan du göra genom att ladda ner en app till din telefon. För ett fast pris på 169 kr får du lyssna på ett obegränsat antal ljudböcker. Formatet på böckerna är MP3. Du kan även lyssna på dem i offlineläge eller på ställen utan täckning. Storytel erbjuder alla ljudböcker som ges ut och har även egna ljudböcker. Det finns 2500 titlar på Storytel och det fylls hela tiden på kontinuerligt.

Storytel startades 2005 av Jon Hauksson och Jonas Tellander. På den tiden hette företaget Bokilur, men för att kunna ha större genomslagskraft i utlandet byttes namnet senare till Storytel år 2007. Under 2012 hade företaget en explosionsartad utveckling och ökade med hela 125 procent. I dagsläget har företaget över 40 000 betalande kunder och har idag en tredjedel av marknaden för ljudböcker.

Välgörenhet Storytel är medlem i contributeshopping.com. Vid varje köp går 50 kr oavkortat till välgörande ändamål.

Betalningssätt Vill du köpa storytels tjänster kan du betala med både betal och kreditkort via PayEx. Eller med faktura via Klarna AB.

Medlemsvillkor Som medlem på Storytel har du tillgång till alla deras ljudböcker. Avgiften betalas ut i förskott. Prenumerationen har en bindningstid på 6 månader.

Beställning kan göras via Storytels hemsida eller via en kampanjsida. Man har ångerrätt i 14 dagar. Det finns ingen uppsägningstid på Storytel, men eftersom betalningarna sker periodvis måste abonnemanget sägas upp senast dagen innan den nya perioden börjar.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Sista minuten julklapp från Storytel – ladda ner direkt

Prova Storytel gratis i 14 dagar – få en valfri ljudbok!

Ljudbok offline direkt i mobilen – Minst 40 kr rabatt första månaden!

OBS! Sista Chansen – Obegränsat antal ljudböcker under 2 månader för endast 99:-

Njut av en Gratis ljudbok, ha chansen att vinna en iPad!

Köp Ljudboken Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse för 49:- hos Storytel

Prova Storytel – Testa valfri ljudbok som ny medlem

Prova 2 ljudböcker i din iPhone för 19kr

Gratis Ljudbok när du testar Storytel eller blir medlem!

Obegränsat med ljudböcker 99 kr första månaden (därefter 169 kr/mån)

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se