SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Styleshop.se Rabattkod & Erbjudanden! - www.styleshop.se

Butik RSS

Styleshop.se Styleshop är en modebutik på nätet främst för killar, men man har också ett stortiment för tjejer. Styleshop är en butik för den moderna mannen som sätter och driver trender inom mode. De har alltid ett stort och brett utbud av exklusiva herrkläder i olika prisklasser för fest och vardag som du inte hittar någon annanstans. Så om du tycker att det är viktigt att känna dig välklädd, trendig eller bara snygg i största allmänhet kolla in Styleshop.

Fri frakt över 850 kr och fria returer på alla byten.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Slutrea med upp till 80% rabatt hos Styleshop

JEANS PÅ REA – Upp till 60% mellandagsrea

Modebutik för män med unikt utbud
Styleshop är en modebutik på nätet främst för män. Man har bedrivit verksamhet sedan 2004 och håller till i Trollhättan. Styleshop har under de senaste åren utvecklats från att vara ett litet företag till att nu vara en av de största modeleverantörerna i Sverige inom sin nisch, med totalt ca 45 000 kunder. Hos Styleshop följer man inte trender utan strävar istället efter att driva trenderna genom ett stort utbud av varumärken och modeller som du inte hittar i andra svenska butiker. De har ett brett kontaktnät i modebranschen och kan därför erbjuda sina kunder ett unikt och trendigt modesortiment direkt från Italien, Frankrike och Spanien. Deras sortiment är av hög klass med en exklusiv känsla och presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö i webbutiken.

I Styleshops webbutik hittar du alla avdelningar i en meny längst upp på sidan. Gå in i avdelningen för märken, jeans, shorts, byxor, skjortor, pike tröjor, t-shirts, tröjor, jackor, skor, accessoarer eller nyheter. Du hittar också en mindre avdelning för tjejkläder och en Outlet-avdelning. Kolla alltid Outlet först om du är på jakt efter fynd. Hos Styeshop hittar du märken som Zicho, Red Collar Project, Plain Jain, Religion, Rivaldi, Baxmen m.fl. Kolla också in snygga bilder på de senast inkomna varorna längre ner på hemsidan samt mer information om butiken.

Hos Styleshop betalar du med kort eller mot faktura. Man accepterar betal- och kreditkorten VISA och Mastercard. Kortbetalning hanteras av Auriga för att garantera snabb och säker betalning. När varorna skickas från Styleshop, dras pengarna från ditt konto och den reserverade summan överförs via Auriga till Styleshop. Auriga uppfyller branschkraven för PCI-DSS. Fakturabetalning hanteras av Klarna och genom dem kan du också välja att delbetala ditt köp.

Fri frakt över 850 kr och fria returer
Oavsett vad du beställer på Styleshop så står de för fraktkostnaderna, så länge ordervärdet är minst 850 kr. Med andra ord du får fri frakt på köp över 850 kr. Det är även gratis frakt på byten. Leverans sker med DHL hem till dig. Vid leveranser av stora paket som inte går in i postlådan eller leveranser av högt värde sker utlämning dock alltid till DHL's närmsta ombud för uthämtning.

Styleshop kontaktar du via ett kontaktformulär eller på telefon: 0520-16676. Det går också bra att skriva e-post till: info@styleshop.se. Man lovar att svara på alla skriftliga förfrågningar inom 24 h. Styleshop har eget nyhetsbrev där du får förtur till REA och kampanjer. Du kan också följa dem på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Januari-REA med upp till 60 % rabatt

PASSA PÅ! Styleshop 200 kr rabattkod gäller i 24h!

Sista chansen -.Upp till 80 % rabatt!

20 % rabatt på ALLT och fri frakt – senast den 21 dec

30 % rabatt på alla byxor och jeans

Julkampanj – 15% rabatt på allt i december!

Black Friday-REA med 20-80 % rabatt på ALLT

REA med upp till 50 % rabatt på jeans och byxor

Upp till 70 % rabatt i Outlet

Anmäl dig till nyhetsbrev och får en rabattkod värd 50 kr

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se