SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Superdry Rabattkod & Erbjudanden! - www.superdrystore.se

Butik RSS

Superdry Superdry är ett mycket populärt brittiskt klädmärke som du nu kan köpa direkt i Sverige via deras svenska webbshop. I den hittar du ett fullständigt sortiment av deras snygga kläder. Det handlar om brittiskt design i en stil som kombinerar amerikansk streetwear och japansk grafik. Superdry är ett favoritmärke för många kändisar. Hos Superdry köper du kläder för både tjejer och killar samt accessoarer och skor.

Du får fri frakt till hela Europa d.v.s. alltid fri frakt till Sverige.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt till Sverige

Spännande brittiskt klädmärke nu med svensk webbshop
Superdry är ett spännande och modernt brittiskt klädmärke för både tjejer och killar som nu finns i Sverige via sin svenska webbshop. Hos Superdry koncentrerar man sig på att skapa produkter av hög kvalitet i en blandning av amerikansk vintagestil och japansk grafik. Allt i brittisk design. Superdrys produkter kännetecknas av högklassiga material, autentiska vintagetvättar, unika dekorationer, världsledande handritad grafik och figursydd passform i olika stilar. Man har just nu ca 140 fristående butiker i Storbritannien och i övriga Europa, 208 franchise-butiker och butiker med licensierad försäljning över hela världen. Totalt säljs märket i över 100 länder från 21 internationella webbplatser. Företaget bakom Superdry har funnits sedan 1985.

Gå in på Superdrystore.se och upptäck en spännande och annorlunda modebutik. Gå in i damavdelningen, herravdelningen eller nyhetsavdelningen genom menyn längst upp på sidan. Hos Superdry har de alla typer av kläder som jackor, tröjor, toppar, shorts, badkläder, jeans, jeggings och klänningar. Dessutom ett stort sortiment av accessoarer som väskor, solglasögon, kepsar, klockor m.m. samt skor. Du kan också leta efter en produkt i sökfältet längst upp i höger hörn eller gå direkt in på någon av kollektionerna. Du kan också använda dig av någon av länkarn i annonserna längre ner på sidan.

Alltid fri frakt
Hos Superdry betalar du med kreditkorten Visa, Mastercard eller American Express. Du kan också betala genom PayPal. Du får fri frakt på alla köp till hela Europa. En beställning som läggs innan kl 14.00 på en arbetsdag skickas samma dag. Alla andra beställningar skickas följade arbetsdag. Leveranser inom Europa sker med DHL. När din beställning har skickats, kommer du att få en bekräftelse per e-post med en länk till ditt spårningsnummer. Du har 28 dagars öppet köp och bytesrätt.

Har du frågor till Superdry angående ditt köp och behöver komma i kontakt med dem så har de kundtjänst på telefonnummer: +44 1242 588 098, måndag till fredag kl. 09:00 - 21:00  samt lördagar kl. 10:00 - 18:00 och söndagar kl. 11:00 - 17:00. Det går också att skicka e-post till: care@superdry.com. Sannolikt sköts kundtjänsten endast på engelska. Superdry har eget nyhetsbrev och finns också att följa på Facebook, Twitter, Pinterest och Google+.

 
New Season Collection AW15 460 x 80
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

20% billigare sport för både herrar och damer denna veckan!

20 % rabatt på alla polo t-shirts

Upp till 20% rabatt på Black Friday hos Superdry

Köp 3 betala för 2 på accessoarer och väskor – Både damer och herrar

Sommar-REA med upp till 50 % rabatt

20 % rabatt denna helg med Superdry rabattkod

Vinter-REA hos Superdry med upp till 50% rabatt

Nu halva REA-priset – Sista dagen!

Cyber Monday – 20 % rabatt på toppar

Black Friday rea hos Superdry!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se