SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Surftown Rabattkoder & Erbjudanden! - www.surftown.se

Butik RSS

Surftown Surftown är en Skandinaviens mest seriösa leverantör av webbhotell.  Dessutom erbjuds deras tjänster till Europas lägsta priser. Deras driftcenter övervakas dygnet runt och är lokaliserade i säkra lokaler drivna av överflödsström och med kylning. De använder uteslutande kraftiga IBM-servrar som är kopplade till Internet via 2X1.000 Mbit/s fiberförbindelser.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Webbhosting för 0:- (hela första året!) hos Surftown – Spara 735:-

Gratis Webbhosting hos Surftown – 0:- Första året

Danskt webbhostingföretag
Surftown är ett danskt företag som har specialiserar sig på webbhosting, registrering av domäner och design av hemsidor. Man hanterar idag fler än 250.000 domäner och 500.000 e-post konton för sina kunder. Surftown har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Surftown bildades 2003 som ett dotterbolag till Cohaesio Group som levererar IT-outsorcing, enterprise-hosting och olika mjukvarulösningar. Idag har Cohaesio Group ca 120 anställda. Surftown har under de senaste åren vunnit flera test och konsumentundersökningar. Hos Surftown får du webbhosting som levererar mer för pengarna. Deras produkter har fler och mer lättandvända funktioner och branschens bästa support.

Hos Surftown skapar du en hemsida lätt och enkelt. Gå in i deras webbutik och välj någon av tjänsterna för privatpersoner, företag eller särskilt för design. Med Surftowns 1-klick WordPress-installation kan du snabbt och smidigt välja mellan tusentals olika design-mallar. Ingen programmering krävs av kunden själv. Skulle det vara så att du inte själv vill designa din hemsida kan Surftowns personal stå till tjänst även med detta. Låt en professionel webbdesigner skapa en mobil- och sökmaskinsvänlig hemsida efter dina önskemål på endast en vecka.

Surftown har support för sina kunder dygnet runt alla dagar i veckan, även röda dagar. Dessutom bevakas nätet konstant och man har därför väldigt lite driftstörningar. Din hemsida kommer att fungera ostört 99.99 procent av tiden. Du kontaktar dem på live chatt med svar inom 5 minuter, via telefon och genom e-post. Telefonnummer: 08 551 10 761 gäller för dig med Priority support. De svarar inom 30 sekunder. Olika öppettider gäller för de olika supportformerna. Se detaljer på hemsidan. Vill du följa Surftown så finns de på Facebook.
Surftown Gratis
 
 

Tidigare Erbjudanden

9 tidigare

50 % Rabatt på Webbhotell – Nu 18.13 kr/månad

Webbhotell för 10kr i månaden

Gratis uppläggningskostnad på webbhotellspaket

Spara 84% på Webbhotell – Nu endast 10 kr /månad!

Rabattkod för gratis .se-domän (spara 100 kr)

Gratis domän (.se) med rabattkod!

100 % rabatt på Startavgift – Spara 149:- (Surftown rabattkod)

100 kr rabatt på webbhotell

Surftown bjuder på .SE-domäner med rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se