SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Svenska Alarm Rabattkoder & Erbjudanden! - www.svenskaalarm.se

Butik RSS

Svenska Alarm Svenska Alarm är företaget för ett tryggare hem - Hemlarm, Villalarm, Bostadslarm
Allt är namn för samma typ av alarm som skyddar din bostad mot inbrott samt brand.

Svenska Alarm är godkända av SSF och SBSC och du kan köpa larmen direkt i deras nätbutik.

Svenska Alarm är en totalleverantör av säkerhet till privatbostäder. Svenska Alarm hjälper kunden genom hela processen med val av larm, installation och service. Med en ny generation bostadslarm och en stark tro på grannsamverkan vill Svenska Alarm bidra till ett tryggare samhälle.

Varför välja Svenska Alarm?
Svenska Alarms unika koncept bygger på uppringande larm utan väktartjänst. Svenska Alarm säljer inte bara den modernaste teknik utan vill också bidra med kunskap kring hur du får ett tryggt närområde. Kunskapen förmedlar vi genom våra säkerhetsrådgivare, kundorienterade installatörer och i den omtyckta Säkerhetsbibeln

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Installera hemlarm för 1 kr (spara 2250 kr)

Fri leverans på alla larm UTAN månadskostnader!

Inbrotts- och brandlarm för hem och företag
Svensk Alarm är ett företag som verkar inom säkerhetsbrancshen för privatpersoner som bor i villa och radhus samt också för mindre företag. Företaget startades 2009 och har sitt huvudkontor i Malmö. Med ett hemlarm från Svenska Alarm kan du och din familj känna er trygga i ert hem. Larmet skyddar mot inbrott och brand samt kan också fungera som överfallslarm. Dagligt bruk av alarmet kan idag ske på flera olika sätt, t.ex. från en app på din smartphone.

Svenska Alarms inbrottslarm kan du köpa direkt i deras webbutik. Gå in på svenskaalarm.se och beställ ditt villalarm. Svenska Alarm är en av Polisen godkänd larminstallatör. Man är en rikstäckande aktör men utför de flesta installationerna i Malmö, Göteborg och Stockholm. Klicka på "privat" längst upp på hemsidan och sedan hemlarm, brandskydd eller hemsäkerhet. Hemlarm finns också att beställa med kamera. I varje larm ingår app till iPhone och Android, knappsats på centralenheten som kan användas för att aktivera och stänga av larmet med en fyrsiffrig kod, en extern knappsats som monteras vid ingången kan ha upp till 8 användarkoder för att stänga av och larma på. En magnet placeras vid ytterdörren som en sector för larmet men magneter kan även placeras för att larma altandörren och för att larma fönster. Du kan också beställa brandskyddspaket och säkerhetsinspektion hos Svenska Alarm. Professionell installering ingår med alla hemlarm.

Du beställer ditt larm genom att fylla i ett kontaktformulär eller genom att ringa. Ring Svenska Alarm på: 0770 – 112 060 eller skriv e-post till: info@svenskaalarm.se. Det finns också en live chatt om du har frågor medan du surfar på deras hemsida. För löpande information har Svenska Alarm eget nyhetsbrev. De finns också att följa på Facebook, Twitter, Google+ och Youtube.
 
 

Tidigare Erbjudanden

1 tidigare

Extra rökdetektor på köpet när du beställer hemlarm

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se