SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Sweef Rabattkod & Erbjudanden! - www.sweef.se

Butik RSS

Sweef Sweef säljer bra soffor, bädsoffor, sängar och inredning till lägre priser

Sweef säljer bara soffor och andra möbler som de själva gillar, men till ett betydligt lägre pris än i den traditionella möbelhandeln. Sweef köper direkt från en av Europas största tillverkare och säljer på nätet utan dyra mellanhänder eller butikslokaler för att du som kund bara ska betala för soffornas höga kvalitet och ingenting annat.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Sveriges bästa priser på sängar, soffor och andra möbler

Sveriges skönaste soffor och bäddsoffor på nätet
Sweef.se är en möbelbutik på nätet som lovar Sveriges skönaste möbler. De säljer möbler som de själva gillar och noga provat ut. Eftersom de säljer direkt på nätet kan de hålla betydligt lägre priser än den vanliga möbelhandeln. Hos Sweef betalar du som kund inte för mellanhänder och dyra visningslokaler utan endast för kvalitet. Sweef har soffor och bäddsoffor från 4 000 kr. Även om du inte är ute efter en bäddsoffa är funktionen som soffa så förvånande skön att bäddfunktion och förvaring bara blir en extra bonus. Sweefs soffor kan du provsitta på caféet Svarta lådan i Stockholm och på Stockholms Golfhall. Ibland finns tom. representanter från Sweef på plats för att svara på frågor och umgås en stund i soffan.

Sweef har en rolig och lite annorlunda webbsajt där alla produkter återfinns i en neddragbar ruta mot bakgrund av coola bilder på produkterna i vacker Stockholmsmiljö. Du får också informativa videor direkt på sajten där du kan se hur lätt det är att förvandla Sweefs soffor från snygg soffa till bekväm säng. Hos Sweef hittar du möbler i kategorierna: ”Soffor”, ”Fåtöljer och puffar”, ”Soffbord och hyllor”, ”Stolar”, ”Mattor och kuddar” samt ”Tillbehör”. På hemisdan finns också aktuella erbjudanden och annan information.

Swef är ett svenskt företag med säte i Stockholm. Företagets startades hösten 2011 och har som målsättning att sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Alla möbler är noga utvalda och folket från Sweef lovar att de själva har både slappat och sovit i sofforna. Företaget har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och efterlever därmed nu gällande krav inom branschen för säker internetshopping.

Till Sweef kan du betala med kort, Visa och Mastercard, Klarna faktura eller delbetalning samt via banköverföring. Har du frågor kan du kontakta Sweef via kontakformulär, på e-post: info@sweef.se och telefon: 08 410 441 05, vardagar kl. 09.00-19.00.

Vill du hålla kontakten med Sweef och få mer information om deras möbler så kan du skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev eller följa dem på Facebook, där du också ibland kan vara med i tävlingar om deras attraktiva möbler.

Tre dagars leverans inom hela Sverige
Sweef lovar leverans inom tre dagar i hela Sverige. Bor du i Stockholm kan de även erbjuda uppbärning, montering och kvällsleverans inom två dagar. För Stockholm har de också ett premium alternativ då du får varan inom två timmar. Pris för frakt och övriga tjänster varierar beroende på vara men varierar mellan 255-1 250 kr. Vill du spara på fraktkostnaden går det också att själv komma och hämta din soffa på Sweefs lager i Årsta.
 
 

Tidigare Erbjudanden

3 tidigare

Få 100 kronor rabatt med Sweef rabattkod

100 kr rabatt på soffor med Sweefs rabattkod

Snygga soffor från 3000 kr – bäddsoffa, divan m.m.

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se