SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Swiss Clinic Rabattkod & Erbjudanden! - www.swissclinic.se/

Butik RSS

Swiss Clinic Swiss Clinic är ett exklusivt varumärke inom skönhet. Hos dem köper du skönhetsprodukter för hud, hår tänder, ögonbryn och ögonfransar som verkligen fungerar. Dessutom har man hälsokost-produkter för viktminskning och välmående. Alla produkter är utvecklade på det egna laboratoriet. Swiss Clinics fantastiska produkter handlar du enklast via deras svenska webbshopp där du hittar ett fullständigt sortiment.

Man erbjuder säkra betalningsmetoder och fri frakt.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Fri frakt när du handlar hos Swiss Clinic

Exklusiva skönhetsprodukter
SwissClinic är ett välkänt företag som utvecklar och tillverkar sina egna, exklusiva skönhetsprodukter i premium-segmentet. Detta innebär att du får hög kvalitet på skönhetsprodukter till hela kroppen, med unik kvalitet och standard, och de är naturligtvis helt exklusiva för Swiss Clinic. Swiss Clinic har också en 100% nöjdhetsgaranti så att du kan vara säker på att dina produkter kommer att ge resultat, annars får du pengarna tillbaka. Så säkra är man på sina produkter hos Swiss Clinic.

Swiss Clinic utvecklar och testar alla sina produkter i Schweiz, och naturligtvis är inga av dess produkter testade på djur. Man finns nu i 11 länder i Europa, med över 250.000 nöjda kunder. Swiss Clinic är ett starkt varumärke för kvalitetsmedvetna konsumenter som vill ha skönhetsprodukter med hög kvalitet som fungerar. Det är lätt att handla hos Swiss Clinic. Deras webbplats är enkel och lätt att använda, är helt på svenska och priser anges i svenska kronor.

Fri frakt
När du är redo att betala, kan du välja att använda kredit- eller betalkort, PayPal, eller välj en faktura eller delbetalning via Klarna. Svenska Swiss Clinic har Trygg e-handels certifiering. Swiss Clinic erbjuder dessutom fri frakt på alla sina produkter och leveranstiden är bara 1-3 dagar. Inga dolda kostnader tillkommer när du handlar från dem. På deras hemsida hittar du många fina erbjudanden och genom att alltid kolla Rabatt.se först kan du spara ännu mer. Vi samlar de bästa erbjudanden, kampanjerna och rabattkoderna.

Det är lätt att komma i kontakt med kundtjänst hos Swiss Clinic om du har frågor eller behöver råd. De är tillgängliga via telefon och e-post, och du kan även kontakta dem via sociala medier som Facebook och Twitter. Du hittar förstås också många användbara frågor och svar hemsidan. Behöver du inspiration, kan du välja att få deras nyhetsbrev eller följa dem på Facebook, Twitter, Pinterest och Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

6 tidigare

Black Friday weekend med upp till 70 % i hela butiken

Ögondroppar för 299 kr + 10 % extra rabatt med Swiss Clinic rabattkod

100 kr rabatt över 500 kr med Swiss Clinic rabattkod

400 kr rabatt på Swiss Diet 28-dagars viktminskning

SwissClinic Mellandagsrea med upp till 50% rabatt

Swiss Skin Renewal kit – Vinnare av Swedish Beauty Awards!

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se