SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Tasspass Rabattkoder & Erbjudanden! - www.tasspass.se/

Butik RSS

Tasspass Tasspass är en bokningstjänt där hundägare kan onlineboka hundvakter (hunddagis, hundpensionat och hundrastare). Alla Tasspass hundvakter har i förväg verifierats av Tasspass team. I dagsläget finns Tasspass representerade i över 100 orter i Sverige.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Hitta hundvakt med Tasspass

Boka hundvakter, hunddagis och hundpensionat på nätet
Genom Tasspass bokar du hundpensionat, hunddagis och hundvakter över hela Sverige. Alla tjänster är noga utvalda så att du kan lita på att du får en pålitlig hundvakt till din bästa vän. Dessutom är det enkelt att boka hundvakt på deras hemsida. Du hittar lätt en hundvakt eller ett hundpensionat som passar just dina behov hos Tasspass.

Gå in på hemsidan och sök genom ort, postnummer eller din GPS-position. Man listar hundvakter i ditt närområde, och du kan se vilka hundvakter som har fått bra omdömen av andra hundägare. Sen skickar du en bokningsförfrågan med start- och stoppdatum samt eventuella andra önskemål som du har. Tasspass skickar din förfrågan vidare och du får svar inom 48 timmar. På Tasspass är man måna om att hundägare, hund och hundvakt ska känna sig trygga i samband med hundpassningen så man rekommenderar att du bokar ett besök först. Sen betalar du direkt på nätet och har flera olika betalsätt att välja mellan.

Hos Tasspass går det bra att betala med kortbetalning, direktbetalning eller faktura. Hundvakten får betalt först efter att du fått tillbaka din hund. Man använder sig av ePay som sin betalningsleverantör för kortbetalning. Företaget ePay är certifierade enligt den PCI-standard som kräver att över 200 säkerhetspunkter ska uppfyllas. Om du väljer att betala med faktura så samarbetar Tasspass med Arvato Finans. Dessutom ingår en extra försäkring som täcker din självrisk om något skulle hända din hund medan den är med hundvakten eller på hunddagiset.

Har du frågor innan du bokar kontaktar du Tasspass via ett kontaktformulär som du når genom länken "Kontakta oss" längst ner på hemsidan. Vill du få mer information från dem så kan du följa dem så kan du gilla dem på Facebook.
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se