SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Teknikdelar Rabattkoder & Erbjudanden! - www.teknikdelar.se/

Butik RSS

Teknikdelar Hos Teknikdelar köper du reservdelar och tillbehör till dina smartphones, surfplattor eller datorer. De har reservdelar till alla slags smartphones som iPhone, Samsung, HTC, Nokia m.fl. Köp mobiltillbehör, mobilreservdelar, batterier och datortillbehör från Teknikdelar.se! De har idag över 50 000 nöjda kunder.

Delar och tillbehör till iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 och Samsung Galaxy.

Oerhört stort utbud, låga priser och snabba leveranser.

 

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Aktuella erbjudanden hos Teknikdelar.se

Reservdelar för Appleprodukter

Störst på reservdelar till din smartphone


Teknikdelar.se är en svensk nätbutik som drivs av Aktiebolaget Dockans AB. De är Nordens ledande försäljare av reservdelar till alla slags smartphones som iPhone, Samsung, HTC, Nokia m.fl. Genom inköp direkt från de fabriker där delarna tillverkas har man möjlighet att hålla priserna nere för slutkonsumenten. För att du ska känna dig säker på att du får absolut bästa pris så erbjuder de prisgaranti. Hittar du ett bättre pris får du tillbaka mellanskillnaden samt en rabattkod som du kan använda vid nästa köp. Dessutom utlovar de säkra betalningsmetoder och snabba leveranser. Företaget har sitt kontor och sitt lager i Malmö.

Gå in i webbutiken hos Teknikdelar och hitta alla slags reservdelar för iPhone, iPad, Samsung, HTC och flera andra populära mobiltelefoner. De erbjuder ett stort utbud av reservdelar och mobiltillbehör. Gå in på någon av kategorierna mobiltillbehör, mobilreservdelar, batterier, datortillbehör, ljud och bild eller verktyg i menyn längst upp på hemsidan. På hemsidan kan du också hitta deras topplista och nyheter.

Säkra betalningsalternativ


Hos Teknikdelar.se har du flera säkra betalningsalternativ att välja mellan. De är Certifierad E handlare av Rådet för Ehandelscertifiering som skyddar ehandelskonsumenter. Du kan betala med kontokort eller Internetbank genom Payson eller PayEx. PayExs betalningslösningar är PCI-certifierade av Visa och MasterCard. All information som läggs in krypteras istället på betalningssidorna hos PayEx som är säkrade med SSL-certifikat. Det går också bra att betala mot faktura eller att delbetala via Klarna. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Alla beställningar skickas med postpaket eller brev och normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Fraktkostnaden för en beställning är endast 29 kr.

Vill du komma i kontakt med dem så kan du skriva din fråga i deras kontaktformulär på hemsidan eller mejla direkt till deras e-postadress info@teknikdelar.se. Saknar du någon produkt i deras webbutik så uppmanar de dig att kontakta dem. Vill du få nyheter och roliga erbjudanden från Teknikdelar så prenumerera på deras nyhetsbrev och följ dem på Facebook eller Twitter.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Black Weekend – Upp till 70% rabatt hos Teknikdelar

Black Weekend – Upp till 70% rabatt

Stor kampanj hos Teknikdelar – Upp till 90% rabatt

5% rabatt på hela din beställning!

Fri frakt med Teknikdelar rabattkod

10 % rabatt på mobildelar och batterier med Teknikdelar rabattkod

Fri frakt hela helgen

Fri frakt denna helg!

15 % rabatt på reservdelar för mobilen med Teknikdelar rabattkod

5 % rabatt med Teknikdelar rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se