SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

TINTIN Style Kampanjkod & Erbjudanden! - www.tintinstyle.se

Butik RSS

TINTIN Style Köpa modekläder och accessoarer online på TINTIN Style, du hittar mode kläder från Odd Molly, Hunky Dory, Botkier Marlene Birger mm - shoppa online på nätet eller från deras butik i Stockholm

Att handla hos www.tintinstyle.se är enkelt och bekvämt. När du lagt din beställning och fått hem ditt paket kan du prova kläderna i lugn och ro. TINTIN Style tillämpar 14-dagars returrätt (Distanshandelslagen) om du behöver returnera något eller byta vara.

Fri frakt på alla order inom Sverige, som överstiger 1 600 SEK!

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Fri frakt på alla ordrar över 1500 kr

Brand Outlet upp till 50 % på Odd Molly, Hunkydory, ChillNorway osv…

Klädbutik för kvalitets och modemedvetna kvinnor på nätet
TINTINStyle är en klädbutik för kvinnor på nätet. De hoppas att deras webbutik ska kunna fungera som din samlingsplats för mode, shopping och inspiration. Butiken är svensk och startades på webben år 2006 med lager i ett garage. De växte dock så snabbt att man idag också har en fysisk butik på Linnegatan i centrala Stockholm. TINTINStyle vänder sig till den kvalitets och modemedvetna kvinnan. De erbjuder ett exklusivt urval trendiga designerkläder och accessoarer i en modern och tillgänglig butik för kvinnor som bryr sig om trend och stil. De hoppas också att sajten ska kunna ge inspiration och möjlighet till personlig dialog med dig som kund. Förutom kläder för kvinnor finns också barnkläder, inredningsdetaljer och skönhetsprodukter.

TINTINStyles webbsajt är stilren, full av erbjudanden och det är lätt att hitta. Du kan direkt söka på designer, nyheter eller i outlet. Bland designers finns totalt ett 70-tal olika märken som Beck Sööndergard, Suddha to Buddha, Campomaggi, Chillnorway, Dondup, Hunkydory, Lite Kaalabali, Minnetonka Nobody och Odd Molly för att nämna några. Eller så går du in i någon av kategorierna kläder, skor eller accessoarer och låter dig inspireras. Du hittar allt från toppar, kavajer och badkläder till flipflops, träskor och bälten. Som sagt finns också barnkläder, inredningsdetaljer och skönhet i sortimentet. Där hittar du bland annat alla möjliga kläder för barn, kuddar och plädar samt parfym och kroppsvårdsprodukter.

Till TINTINStyle kan du betala genom direkbetalning från Sveriges fyra största banker, med Visa, Mastercard eller American Express, mot Klarna faktura eller konto samt genom PayPal.  TINTINStyle har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och följer därmed de aktuella krav som gäller för trygg internet handling. TINTINStyle stöder organisationen friends arbete mot mobbing.

Har du frågor om TINTINStyles produkter når du dem på kundtjänst telefon: 08-500 868 70, vardagar kl. 11.00–17.00 eller på e-post: info@tintinstyle.se. De lovar att ingen fråga är för konstig och att de alltid svarar så snabbt de kan.

TINTINStyle vill gärna dela med sig av sin passion för mode och inspirera dig att hitta din stil de är därför mycket aktiva inom sociala media och du följer dem på såväl Facebook och Twitter som på Instagram, Pinterest och Youtube. Där hittar du matchningstips, tävlingar, inspirerande bilder och får en titt bakom kulisserna. De har också eget nyhetsbrev och blogg.

Fri frakt över 1 300 kr
Är din order större än 1 300 kr erbjuder TINTINStyle fri frakt. I övrigt kostar frakten 39 kr och du kan välja mellan Posten och DHL som speditör eller så hämtar du själv i butiken i Stockholm. Sedvanliga 14 dagar gäller för öppet köp och du betalar själv för returfrakten. TINTINStyle levererar även utomlands.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Sommar-REA med upp till 70 % rabatt på kläder

20 % rabatt på Desigual med Tintin rabattkod

20 % rabatt på Please jeans med Tintin Style rabattkod

Slut-REA med upp till 70 % rabatt

Rean fortsätter med nya produkter

Påfylld Mellandagsrea med upp till 70 % rabatt

50 % rabatt på jackor från Desigual

Black Friday – 25 % rabatt med Tintin Style kampanjkod

Black Friday rea hos TINTIN Style – 20% rabatt på nästan allt!

25% rabatt på Beck Söndergaard med Tintin Style rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se