SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

TitanOptik Kampanjkod & Erbjudanden! - www.titanoptik.se/

Butik RSS

TitanOptik TitanOptik har många modeller av glasögonbågar i olika material för att vara säker på att du som kund hittar ett par glasögon som matchar din stil och din budget. TitanOptik kvalitetsbågar har unik och annorlunda design till rimliga priser. De är särskilt specialister på lätta titanbågar både för damer och herrar. Hos dem köper du även glasögon till barn, solglasögon, kontaktlinser och tillbehör.

Låna hem bågar helt kostnadsfritt för att prova. Fri frakt på alla beställningar.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Få läsglasögon eller solglasögon på köpet

Synundersökning för 0 kronor hos TitanOptik

ALLTID halva priset på andra paret

Specialister på lätta titanbågar
Titanoptik är en webbutik som vill erbjuda något annorlunda på marknaden. Man har förutom internetbutiken också en butik på Ringvägen i Stockholm och alla glasögon slipas i butiken.  Hos Titanoptik hittar du ca 3000 glasögonbågar vilket gör att du kan välja och vraka för att hitta rätt båge. Man säljer bara de senaste progressiva glasen av högsta kvalitet. Deras unikt framtagna kollektion av bågar består av ett stor urval av snygga titanbågar samt dam- och herrbågar. Hos Titanoptik är man specialister på titaniumbågar och du hittar bågar som är både trendiga och prisvärda. De har glasögon i många modeller i olika material och färger. Detta gör att du som kund kan vara säker på att hitta ett par glasögon online som matchar både din stil och din budget.
Gå in i webbutiken och börja leta efter ditt nästa par glasögon. I en meny längst upp på sidan hittar du huvudkategorierna: dambågar, herrbågar, märkesbågar, barn, solglasögon, linser, tillbehör, butiker, erbjudanden och kundservice. Hos Titanoptik hittar du bågar som ingen annan har. Du hittar också länkar till populära bågar och de senste erbjudandena längre ner på hemsidan. Hos Titanoptik hittar du glasögonbågar från populära märken som Carrera, Armani, MaxMara, BossOrange, Tommy Hilfiger och många fler.

Alltid fri frakt - Låna hem bågar gratis
På Titanoptik.se går det att betala med kontokort, man accepterar VISA och MasterCard. Kontokortsbetalningar hanteras av deras betalningspartner DIBS, detta garanterar säker betalning. Du kan också beställa dina glasögon mot faktura eller delbetala hos Klarna. Det går också att förskottsbetala till bankgiro. Du får fri frakt på alla beställningar från Titanoptik. All frakt sköts av Posten och man skickar även till övriga Europa mot en avgift. Dessutom finns möjlighet att långa hem bågar helt kostnadsfritt för att kolla att de passar. Leveranstid för hemlånade bågar är normalt 1-2 dagar. Färdiga glasögon levereras efter 1-5 arbetsdagar (för enkelslipade glas) och 5-10 arbetsdagar  (för progressiva glas) efter mottagen beställning. Samtliga glasögon levereras med 2 års fabriksgaranti mot tillverkningsfel.

Behöver du hjälp från kundtjänst hos Titanoptik så ringer du dem på telefon: 08-668 25 11 eller skriver e-post till adress: info@titanoptik.se. De har öppet på vardagar mellan kl. 10.00-18.00 och även på lördagar mellan kl. 11.00-15.00. Vill du ta del av de senaste erbjudanden från Titanoptik så följer du dem på Facebook.

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

7 tidigare

Andra paret till halva priset med Titanoptik kampanjkod

20 % rabatt på slipade solglasögon med rabattkod

Halva priset på andra paret med rabattkod

20% på glasögon + 10% på linser för studenter med TitanOptik rabattkod

Synundersökning på köpet

10 % rabatt på alla linser med rabattkod

20 % rabatt på ett köp med rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se